BrașovService auto

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
66 rezultate

Lazar Group

Brașov

Am început activitatea de tractări auto în 1991, cu o vastă experienţă de 37 de ani, în domeniul reparaţilor auto (mecanică, tinichigerie, vopsitorie, etc ). Încercăm să ajutăm toţi conducătorii auto prin serviciile noastre cu ajutorul reţelei naţionale de asistenţă rutieră şi cu ajutorul partenerilor noştrii din toată ţara. Am ales partenerii noştrii din cei mai serioşi, dotaţi cu echipamente corespunzătoare şi selectaţi după criterii bine stabilite ca: seriozitate, punctualitate.

Autocomexim

Brașov

Service autorizat RAR, două puncte de lucru în Braşov. Vindem piese schimb autocamioane. Producem piese metalice. Oferim suport tehnic şi service.

La garaj

Brașov

Echipa de profesioniști "La Garaj" deservește o plajă largă de clienți, din domeniul service-ului auto. Cu o experiență vastă, și un profesionalism desăvârșit, echipa noastră se ocupă de aproape toate problemele pe care le poate avea o mașină. Pe lângă asta, service-ul nostru, acoperă și alte plaje de activităti conexe, cum ar tractare auto, sau vulcanizare, verificări și diagnosticare.

Claunic

Brașov

Compania Claunic Auto își propune să ofere clienților săi în mod profesionist, un model în ceea ce privește oferta de produse și servicii furnizate. Claunic Auto vă oferă piese auto din stoc și la comandă, pentru autovehicule germane, europene și asiatice, acolo unde aveți nevoie de ele. Stocul pe care vi-l propunem conține elemente de direcție, suspensie (articulații, bielete, bucșe, brațe), amortizoare, arcuri, elemente distribuție, tampoane motor și cutie viteze, componente ale sistemelor electrice (faruri, senzori, relee), elemente distribuție, ambreiaj, accesorii (elemente tuning).
 

Kratos

Brașov

Întreținerea și repararea autovehiculelor și comert cu piese și accesorii auto. Desfășoară în principal activități de tinichigerie-vopsitorie și mecanică ușoară.

 

Undercover Cars

Brașov

Magazin de piese auto. În curând vulcanizare şi service auto.

66 rezultate