BrașovCofetării şi patiserii

Locație
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
31 rezultate

Cofetăria Carmen

Râșnov

Totul la superlativ, aspect şi calitate !

Zoomserie

Brașov

Prăjiturile şi îngheţata produse de Zoomserie acoperă o mare varietate a produselor tradiţionale, dar în acelaşi timp au dezvoltat peste 700 specialităţi de cofetărie cu noi arome acoperind întregul univers calendaristic.

Chez Manu

Brașov

Bine ați venit în universul tartelor franțuzești și al torturilor pentru orice ocazie! Aici, calitatea ingredientelor și măiestria cofetarilor reprezintă garanția savorii naturale a produselor noastre.

La Casa de Turtă Dulce

Brașov

La Casa de Turtă Dulce, în această lume de basm, prăjiturim cântând torturi, prăjituri și fursecuri cu cântec.
Punem suflet în tot ceea ce facem pentru ca experiența ta, dragă urmăritorule, să fie OOAAAUUUU sau WOOOWWW sau YUMMMMMY.

Maripusc

Brașov


Laboratorul nostru de cofetărie-patiserie îndulceşte momentele din viața braşovenilor (și a celor care se bucură de orașul de la poalele Tâmpei) încă din 1991.

Saray

Brașov

Vă punem la dispoziție o gamă foarte variată de prăjituri, torturi, produse de patiserie, menite să satisfacă cele mai diferite și pretențioase gusturi. 
  

Happy Cake

Brașov


Happy Cake este singura cofetărie din județul Brașov care produce doar: cupcakes (brioșe cu crema), muffins (brioșe), macarons și cake pops (prăjturi pe băț).

Bombo

Brașov

Cofetărie - Patiserie Bombo îți oferă o gamă largă de prăjituri, torturi, produse de patiserie, fursecuri. Pentru un CakeBar reușit te așteptăm la Cofetăria Bombo să deguști minunatele noastre miniprăjituri. Îți aranjăm masa dulce în funcție de eveniment și de tematica acestuia. De asemenea, facem și livrări la domiciliu!

Betty Ice

Brașov

Noi am visat la cel mai special desert și ne-am propus să-l transformăm în realitate. Betty Ice este visul nostru, fondat în 1994 și recunoscut în prezent ca una dintre cele mai importante companii de înghețată din România. Am pornit la drum cu misiunea să fim cei mai buni în ceea ce facem. Cea mai bună înghețată a devenit țelul nostru. Am învățat din mers tot ce ne-a trebuit și-am trecut peste reușite și nereușite pentru a deveni experți ai înghețatei.

Deliciile Kronstadt Bălcescu

Brașov

Așa a început...

 În 2002, cu prima pâine caldă și primul cozonac produse în laboratoarele magazinului nostru din Centrul Istoric al Brașovului. Oferta noastră de produse este acum mult mai diversificată, producând zilnic specialități de pâine și patiserie, prăjituri de casă tradiționale, torturi și înghețată, fiecare rețetă având ingrediente naturale de cea mai bună calitate, cu gustul "de acasă" și aspectul de "a-l mânca cu ochii". Alegerea dumneavoastră este răsplata muncii noastre, de a crea aceste produse sănătoase, inovatoare și gustoase,iar pentru aceasta: Vă mulțumim că ați ales Deliciile Kronstadt!

31 rezultate