BrașovFast food

Locație
Dotări
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
30 rezultate

Ando`s

Brașov

Vă invită să luați un loc la masă, să încercați una din rețetele lor unice, inspirate din bucătăria românească precum și din cele mai plăcute arome ale bucătăriei internaționale.

KFC

Brașov

KFC este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume.

McDonald's

Brașov

 Pentru fiecare produs preferat de consumatorii noştri folosim ingrediente de la parteneri de încredere, lideri în domeniul lor de activitate. Folosim 100% carne de vită din sfert anterior şi flanc, procentul de grăsime nu depăşeşte 20%.

Mesopotamia

Brașov

La Mesopotamia, clienții sunt serviți cu rapiditate pentru orice fel de mâncare.Este singurul loc unde calitatea produselor și serviciilor sunt aduse la superlativ.

Papaya Fresh Food Bartolomeu

Brașov

Papaya Fresh Food, funcționează ca restaurant de tip self-service (autoservire) și are o capacitate de 50 locuri. Restaurantele autoservire Papaya sunt dotate cu bucătării de mare productivitate, făcând față cu brio cerinței de alimentație în sistem autoservire.

Salad Box Toamnei

Brașov

 Se poate mânca ceva sănătos la prețuri accesibile. Se poate să-ți alegi singur ingredientele și în două minute să te bucuri de ele savoarea lor.

Subway Coresi

Brașov

Restaurantele Subway® sunt faimoase în intreaga lume pentru sandvișurile lor unice. Primești sandvișul pe care ți-l doresti și urmărești întregul proces.

McDonald's Republicii

Brașov

Pentru fiecare produs preferat de consumatorii noştri folosim ingrediente de la parteneri de încredere, lideri în domeniul lor de activitate. Folosim 100% carne de vită din sfert anterior şi flanc, procentul de grăsime nu depăşeşte 20%.

Rotiseria Alegrin

Brașov


Alegrin - o pui d-un pui?
Rotiseria Alegrin te așteaptă cu o gamă diversificată de produse: sandwich, pui, porc, vită, pizza, ciorbe, meniuri, salate sau desert.
Rotiseria Alegrin are mâncare proaspătă, preparate doar din produse naturale. Cel mai gustos pui la rotisor, cele mai bune sosuri, singurele meniuri preparate ca la mama acasă și multe altele. 

Kfc Coresi

Brașov

KFC este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. 
Peste 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări.

30 rezultate