BrașovCroitorie și retușuri

Locație
Tip servicii
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
10 rezultate

3M Performing

Brașov

3M Performing oferă servicii complete de broderie. Serviciile de broderie includ broderie computerizata și orice tip de broderie personalizată în funcție de necesitățile clienților. Suntem specialiști în servicii computerizate de broderie personalizată pe orice tip de suport textil. Executăm la comandă o gama completa de personalizări din domeniul broderiei computerizate, după specificațiile clienților, elementele vizuale dorite și genul de suport textil pe care se realizează broderia.

Croitoria Titi

Brașov

Retușuri și reparații de orice fel la cele mai mici prețuri. Modificări: sacouri, paltoane, rochii, etc.

Ariete Atelier

Brașov

Ariete Atelier vă pune la dispoziție diverse colecții vestimentare din care vă puteți alege ținute adecvate pentru diferite ocazii, articole vestimentare care să vă reprezinte și care să vă confere eleganță și rafinament.

Art Couture

Brașov

Art Couture reprezinta continuarea visului bunicii creatoarei care, pornind de la o schiță, realizează ținute potrivite fiecărui eveniment în funcție de dorințele clientelei.

UniCat's

Brașov

Unicat`S este un atelier de croitorie care onorează comenzi serie mică medie,pentru societăți,producând: bluze, cămăși, veste, jachete, taioare, fuste, pantaloni, pardesie, paltoane. Pentru restaurante, hoteluri, pensiuni execută: decorațiuni interioare, draperii, perdele, huse  canapele, fețe de masă, aranjamente pentru mese festive, huse pentru scaune, lenjerii de pat, cuverturi de pat, pleduri, tunică pentru bucătar, pantalon bucătar, bonetă bucătar, halat bucătar, șort bucătar, șort servire restaurant bar, uniforme cameriste, uniforme restaurante pensiuni hoteluri, iarla cerere acestea pot fi personalizate cu broderie.

Mako Tailor Shop

Brașov

Mako Tailor Shop - atelier de croitorie și creație vestimentară, oferă servicii de croitorie la comandă pe site. Articolele prezentate pe site pot fi comandate pe măsurile personale ale clientelor, cu modificările dorite, pictate/brodate manual.

Style Up

Brașov

Echipa Style Up vă stă la dispoziție pentru alegerea materialelor, accesoriilor și modelului de ținută care vă va pune cel mai bine în valoare, indiferent de eveniment. Alegerea unui material și al unui model de ținută care să îndeplinească toate criteriile – buget alocat, tipul de eveniment, stilul dumneavoastră, dar și tendințele în modă nu este deloc o sarcină usoară.

Atelier croitorie Cucoranu Viorica

Brașov

Cu o experientă de peste 30 de ani în croitorie, micul atelier de croitorie al doamnei Cucoranu Viorica, oferă o gamă variata de operații:
Retușuri și reparații de orice fel
Modificări sacouri, paltoane, rochii, cusut rejansă etc
Fuste damă și lenjerii pat la comandă

PÎRCIOG LUMINIȚA I.I.

Brașov

Produse și servicii: perdele la comandă, draperii, huse de scaun, lenjerii de pat, perne decorative, uniforme școlare, rochițe carnaval, fuste carnaval, bluze carnaval, fețe de masă, uniforme bucătari, producător uniforme școlare, atelier croitorie, modificări haine.

 

Frame Atelier

Brașov

Profil magazin: croitorie

FRAME este un proiect croit pentru ca tu să fii o apariție greu de uitat! Echipa tânără și talentată creează rochii unice pentru ca tu să fii remarcată. O rochie bine aleasă face cât o sută de cuvinte ! Ești elegantă, diferită și spectaculoasă ! Alege o ținută creată de FRAME, gândită cu sufletul și realizată cu mult entuziasm și creativitate.
 

10 rezultate