BrașovSăli de sport și fitness

Locație
Tip activitate sportivă
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Tone and fly
24 rezultate

WePlay

Brașov

Dotările cu tehnologii inovative de fitness inspira să fii cel mai bun.
Intră pe ușa clubului și vei descoperi un mediu dedicat unei condiții fizice excelente și unei bune dispoziții de invidiat !
 

E-Fit România

Brașov

Stimularea electrică musculară (EMS) este un concept apărut, studiat și folosit de știință de multă vreme, însă ca metodă de fitness a apărut recent, la începutul anilor 2010. Dezvoltarea EMS (electro stimulare musculară) a avut loc în cercetarea spațială, în găsirea unei soluții legate de atrofierea musculară la astronauți în spațiu.

My Private Gym

Brașov

My Private Gym - Un concept nou pentru iubitorii de sănătate.

Ironwill Gym

Brașov

Suntem o echipă dedicată succesului și rezultatelor de excepție. Venim cu o vastă experiență în sport și nutriție. Lucrăm mereu pentru scopul tău și suntem atenți cu obiectivele tale. Slăbire, tonifiere, creșterea masei musculare? Tu alegi, iar noi te îndrumăm spre rezultate.

BELAQVA Active Wellness

Brașov

BELAQVA Active Welness te poziționează în topul celor ce consideră stilul de viață sănătos și activ ca facând parte din agenda zilnică.
Orarul prelungit este adaptat programului tău încărcat, fie că alegi o sesiune de antrenament în piscina semiolimpica, o clasă de aerobic sau vrei să lucrezi la obiectivele tale în zona de fitness.

squash brașov

Brașov

Știai că Squashul este un modelator corporal extrem de eficient şi reprezintă modalitatea ideală de a avea un corp atletic?
Luând în considerare criteriile, cum ar fi: rezistenţa cardiorespiratorie, intensitatea solicitării masei musculare, calorii arse, flexibilitatea sau riscul de accidentare, Forbes, revista oamenilor de succes, l-a declarat cel mai sănătos sport.

 

Arena Brașov

Brașov

Este locul unde competițiile sportive sunt o adevarată provocare, iar timpul liber și plăcerea de a juca, sunt momentele în care o să doriți să treceți la alte nivele de performanță.
Echipamentele și accesoriile sunt la standard profesional, cu mărci foarte cunoscute.
Un spațiu și o incită deosebită, cu bun gust, materiale și finisaje de calitate, iar serviciile fiind la standarde profesionale.

Pro Arena

Brașov

Suntem pasionați de fotbal, ne place să urmărim un meci de calitate, dar mai ales să putem juca unul. Am realizat un teren de fotbal în Brașov ca pentru noi dar de care dorim să se bucure orice iubitor de fotbal din oraș. Și are toate motivele să o facă pentru că v-am pregătit un gazon sintetic impecabil de ultimă generație, pe care alergatul este o adevarată plăcere.

Fan Sport

Brașov

Pasionații de fotbal stiu cel mai bine că un teren de o calitate superioară, iluminare bună, echipament profesionist și o bere după meci sunt ingredientele perfecte pentru orice partidă de fotbal.

Sală Sport Primăverii

Sânpetru

Sală de sport performantă, fotbal, fitness, aerobic, unde îți poți petrece timpul într-un mod sănătos!
 

24 rezultate