BrașovPeste 18 ani

Locație
Dotări
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
17 rezultate

Salon Amyna

 Amyna masaj erotic te așteaptă la un masaj de vis alături de domnișoare apetisante și sexy într-o locație plăcută în hotelurile și pensiunile din Brașov, Bran, Sinaia, Predeal, Bușteni!

Haven

Brașov

Salonul Haven vă oferă servicii de masaj erotic într-o ambianță foarte placută,timpul de relaxare este de 1h cu maseoză complet nud. Maseozele sunt de cea mai bună calitate pentru bărbații care se respectă și doresc să fie răsfățați.

Foxxxy Lady Night Club

Brașov

Divertisment pentru adulți. We love to drink, we love to party! Hai și tu alături de noi!

Pussycat Night Club

Brașov

Pussycat Night Club este deschis tuturor iubitorilor de artă erotică care apreciază senzualitatea delicioasă în toate formele ei. Se spune că o femeie dansând este o operă de artă în mișcare. La Pussycat Night Club le puteți admira pe cele mai deosebite. Dansatoarele noastre frumoase și foarte senzuale seduc prin însăși prezența lor, fie pe scenă, fie în afara ei.

 

Jasmine Drăcușorul

Bine ai venit în lumea noastră de extaz și pasiune. Sâni perverși, fundulețe sexy, domnișoare dulci și apetisante, plus alte surprize fierbinți te asteaptă non stop alături de noi! Poți să reziști tentației? Masajul erotic este o artă! Ne deplasăm la hoteluri și pensiuni din Brașov și Poiana Brașov!

Dreams Gentleman' s Club

Brașov

Your dreams come true! Vino să petreci alături de noi cele mai frumoase nopți!

Red House

Brașov

Alege calitatea! Masaje senzuale, erotice și chiar... indecente! Convinge-te!

Assia Massage

Brașov

Cel mai plăcut tratament pentru cei mai pretenţioşi bărbaţi. Calitate, discreţie, erotism!

Enigma

Brașov

Enigma - salon de masaj erotic vă așteaptă cu momente intense de plăcere și senzații unice.

Scotch Night Club

Brașov

Scotch Night Club Brașov vă invită în fiecare seară alături de noi începând cu orele 22:00 pentru a vă petrece cele mai fierbinți seri.

17 rezultate