BrașovHoteluri

Locație
Clasificare
Dotări
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
87 rezultate

Ramada

Brașov

Situat la intrarea în Brașov, aproape de zona comercială a orașului, hotelul Ramada Brașov este primul și singurul hotel ce aparține unui lanț internațional care excelează prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite.
 

Complex Max International

Râșnov

Camerele spațioase, mobilate modern vă vor face să vă simțiți "ca acasă", vă asigură tot confortul de care aveți nevoie pentru a petrece un concediu frumos la Râșnov.

Hotel Alinalex

Brașov

Ferit de agitaţia oraşului, dar la numai 9 minute de centrul istoric şi comercial al Braşovului, hotelul ALINALEX *** se remarcă prin confort, eleganţă şi servicii de excepţie.

 

Hotel Ambient

Brașov

Punctele noastre forte sunt locaţia, pentru că hotelul nostru este situat în centrul Braşovului, un oraş bogat prin istorie şi printr-un turism prosper, ambianţa, dată de generozitatea spatiilor si atenţia la detalii, şi orientarea către client, pentru că ne întâmpinăm oaspeţii de pretutindeni cu renumita ospitalitate românească.
 

Hotel Armatti

Brașov

Armatti este situat exact în centrul vechi al Braşovului, în locul cu cele mai faimoase locaţii ale oraşului. Hotelul este localizat lângă Parcul Central, aproape de Cetatea Braşovului şi la 5 minute de Piaţa Sfatului.

Hotel Aro Palace

Brașov

Cu o istorie de peste 70 de ani, fiind inaugurat cu mare fast în anul 1939, este singurul hotel de 5 stele din Brașov. 

HOTEL Q

Brașov

Hotel Q este amplasat într-o zonă centrală şi liniştită a oraşului, cu patrimoniu turistic imens şi bogat, la numai câteva minute atât de Gara Braşov cât şi de centrul vechi al oraşului, unde veţi beneficia de una dintre cele mai bune oferte de cazare din Braşov.

Casa Wagner

Brașov

Casa Wagner se află în centrul orașului vechi din Brașov, chiar în zona pietonală din Piața Sfatului, cu vedere superbă la renumita Biserică Neagră și Muntele Tâmpa.

Hotel Capitol

Brașov

Hotelul Capitol este situat în centrul medieval al oraşului Braşov, vizavi de Primărie şi la o plimbare de 10 minute de Biserica Neagră şi Piaţa Sfatului. 
 Fie că sunteţi aici pentru afaceri sau de plăcere, este locul ideal pentru clienţii care îmbină relaxarea cu munca.

Hotel Turnul

Moieciu de jos

Confortul eleganței
... este un concept care nu ar trebui să însemne mai mult decât o confluență între cei ce pot face distincția dintre formă și conținut, culoare și conținut, aroma și conținut, rezistență în timp, etc. 

Conca Verde Resort

Râșnov

Natura e oaspete permanent!
Conca Verde are o arhitectură rustică și elegantă pe doua niveluri. 

87 rezultate