BrașovService auto

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
66 rezultate

Pop Service

Brașov

Pop Service este la dispoziţia clienţilor din 1994 cu o gamă largă de servicii pentru orice tip de vehicule. Echipa noastră de tehnicieni specializaţi în domeniu promit să ofere servicii de o calitate ireproşabilă la preţuri foarte avantajoase.

Automotive Lux

Brașov

Servicii de mecanică şi electronică, diagnosticări electronice, tinichigerie şi vopsitorie, inspecţii tehnice periodice, reparaţii electromotoare şi alternatoare, reparaţii sisteme climatizare, vulcanizare, înlocuire parbrize, geometrie, tractări, auto la schimb pe durata reparaţiilor.
Suntem un Service Auto profesionist din Braşov cu diverse departamente dotate pentru toate exigenţele dumneavoastră.

Labell

Brașov

Societatea comercială are spaţii tehnologice pentru service auto, cu hale destinate lucrărilor mecanice, tinichigerie şi vopsitorie, stand ITP autorizat, spălătorie auto.

Kritters

Brașov

Gama de servicii este completă în service-urile noastre autorizate. Avem aparatură pentru diagnoză Bosch, Delphi, Denso, Siemens. La fiecare dintre service-urile noastre veţi găsi un mic stoc necesar de piese pentru repararea maşinilor cât mai repede posibil.
    


 

Kritters II

Brașov

La fiecare dintre service-urile noastre veţi găsi un mic stoc necesar de piese pentru repararea maşinilor cât mai repede posibil. Gama de servicii completă în service-urile noastre autorizate. Aparatură pentru diagnoză Bosch, Delphi, Denso, Siemens..

Sorgeti

Brașov

Suntem unul din principalii furnizori de baterii auto-moto, staţionare şi de tracţiune din România. 
Succesul nostru se bazeaza pe munca în echipă.

Winglass

Brașov

Domeniul principal de activitate al firmei Winglass este comercializarea en gros şi en detail al parbrizelor şi geamurilor auto cât şi al accesoriilor şi sculelor necesare montării acestora. Personalul cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu şi legătură directă cu fabrică producătoare vă asigura cel mai bun preţ de pe piaţă şi o servire promptă şi sigură. 
Alt domeniu de activitate este în sfera serviciilor: montarea profesională de parbrize şi geamuri auto, care se efectuează cu o garanţie de 10 ani! Vă putem oferi parbrize de pe stoc la orice autoturism,autoutilitară sau camion.

Express Diesel

Săcele

Express Diesel, este o companie cu capital integral privat înfiinţată în anul 2000. Încă de la început compania noastră s-a orientat exclusiv spre sistemele de injecţie Diesel BOSCH,oferind o gamă variată de servicii de la diagnosticare până la reparaţii pentru toate tipurile de pompe de injecţie şi injectoare, montate atât pe autoturisme cât şi pe vehicule utilitare: autocamioane, autobuze, utilaje industiale, utilaje de construcţie sau agricole şi aplicaţii marine. Fondatorul companiei se bazează pe o experienţă de peste 40 de ani în domeniul sistemelor de injecţie diesel, prin activitatea desfăşurată în Turcia că şi service diesel Bosch.

Aldemar AES

Săcele

Suntem un service auto autorizat RAR, specializat în reparaţia şi recondiţionarea de electromotoare şi alternatoare. Înfiinţate în 1994, Aldemar electric şi mai târziu Aldemar AES Săcele, beneficiază de peste 15 ani de experienţă în domeniu. 
Oferim service pentru orice model de alternator şi electromotor. 
Toate lucrările noastre beneficiază de garanţie variind între 6 şi 12 luni, în funcţie de reparaţia efectuată.

Turbo Center

Brașov

Experienţă internaţională acumulată de Turbo Center în urmă parteneriatelor de succes s-a concretizat în gamă largă de servicii oferite de companie, care include comercializări, întreţinere şi reparaţii turbosuflante. Această este şi o dovadă a flexibilităţii companiei şi a capacităţii de identificare a nevoilor pieţii.

66 rezultate