BrașovBaruri și cafenele

Locație
Dotări
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
28 rezultate

Come Back

Brașov

Come Back nu este doar o cafeanea, are şi produse de patiserie care se combină foarte bine cu gustul irezistibil al cafelei dar şi cu priveliştea plăcută spre centrul istoric al Braşovului.

English Bar

Brașov

Un spaţiu discret şi elegant, potrivit atât pentru o discuţie importantă de afaceri cât şi pentru relaxare după ziua de muncă. Vă aşteaptă oricând  nu numai pentru a vă caza în cele mai bune condiţii, dar şi pentru a petrece câteva minute de calitate împreună cu partenerii de afaceri sau cu prietenii, la un trabuc şi un vinars.

Musik Cafe

Brașov

More than music...

Galleria Art&Coffee

Brașov

Galleria Art&Coffee este una dintre cele mai romantice cafenele din oraşul Braşov, intimitatea, relaxarea şi priveliştile frumoase sunt la ele acasă.

Kafe Pub

Brașov

Mirosul puternic și aromat al cafelei te induce într-o stare de relaxare și visare, chiar dacă dincolo de fereastră poți vedea agitația orașului la Kafe Pub ești "ferit" de ea.

Kafea

Brașov

Pentru cei pentru care timpul reprezintă o problemă, localul vă pune la dispoziție binecunoscutul concept de „coffee to go“, cu prețuri foarte accesibile la cafea și specialitățile pe bază de cafea.
Vă așteptăm!

La Sculărie

Brașov

Conform DEX’98, sculăria reprezintă un atelier, unde se fabrică, se repară sau se păstrează scule. Însă La sculărie este un local numai bun să te relaxezi la o bere rece, pe terasa amenajată.

New York Cafe

Brașov

Cafeneaua perfectă pentru gusturile tale, aici îţi poţi comanda cea mai bună cafea şi te poţi relaxa alături de prieteni la terasă, vara, dar şi în interiorul localului.

News Cafe

Brașov

Cafeneaua News oferă clienţilor ce îî trec pragul relaxare la o ceaşcă bună de cafea, peisaje de neuitat fiind aşezată la marginea parcului din centrul oraşului.

Publick Cafe

Brașov

Motto-ul este "Sometimes you’re part of the action and sometimes you`re a part of the Publick!” sau "Uneori faci parte din acțiune, alteori faci parte din Publick !" 

28 rezultate