BrașovService auto

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
66 rezultate

Şerban

Brașov

Înfiinţată în anul 1991, firma braşoveană Şerban S.R.L. a devenit pe plan local şi regional un distribuitor şi un partener de încredere al celor mai cunoscute şi vândute mărci de acumulatori auto, moto şi pentru uz commercial şi industrial.

Auto Leluţiu

Ghimbav

Auto Lelutiu Service înseamnă o echipă strâns unită prin valori şi muncă. Apreciem loialitatea, seriozitatea şi spiritul de echipă.

Metalul

Brașov

Schimbul anvelopelor nu ar trebui să fie o povară. În acest sens venim cu următoarea propunere: ne suni, vă facem o programare pentru schimb, venim la dumneavoastră vă luăm noi anvelopele din locul de depozitare actual, facem schimbul după care anvelopele ce au fost montate pe maşină vor fi etichetate şi depozitate la noi într-un loc destinat cazării acestora. Astfel la următoarele schimburi va fi suficent o programare telefonică sau prin e-mail.

Lus Auto

Brașov

Toți angajații noștri sunt experți în domeniile în care activează.Folosim numai materiale de cea mai înaltă calitate.Timpul de execuție este minim.

Acord Auto II

Brașov

Compania noastră vă oferă servicii complete pentru întreținerea și servisarea corectă a autoturismului dvs. Pornind de la diagnosticarea completă și corectă a autoturismului până la importul pieselor de schimb necesare și la reparație, echipa noastră vă pune la dispoziție servicii profesioniste complete.

Auto Chelu II

Săcele

Politică firmei pune accent în primul rând pe deservirea clienţilor, persoane fizice şi persoane juridice, cu promtitudine şi profesionalism, oferind un excelent raport calitate-preţ produselor comercializate de la noi.

Dementor Rally

Brașov

Suntem o echipa de profesionişti specializaţi în reparaţii auto şi cutii viteză automate şi manuale complete. Suntem dedicaţi pentru a oferi servicii de cea mai înalta calitate la preţuri accesibile. Avem un personal de profesionişti în care puteţi avea încredere, cu zeci de ani de experienţă în reparaţii auto. Ştim că orice vehicul trebuie reparat, putem face orice pentru a rezolva problema dumneavoastră şi atunci când aveţi o problema cu vehiculul dumneavoastră, haideţi să vedem noi şi vom avea grijă să fiţi pe deplin mulţumit. Noi oferim servicii de calitate şi servicii pentru clienţi, la un preţ rezonabil.

Master Werkstatt

Brașov

Servicii generale: anvelope, vulcanizare, caroserie, piese de schimb şi accesorii, reglaj direcţie, reparaţii frână, reparaţii motor, reparaţii transmisie, schimb ulei, vopsitorie.

Trost Auto Service Technik

Săcele

Trost este furnizorul de încredere, competent şi rapid pentru piesele de schimb auto. În gama noastră largă de produse găsiţi peste 500.000 de articole. Produsele noastre sunt utilizate şi în industria auto, deci sunt de calitate OEM. Puteţi alege produse de marcă sau produse cu preţ avantajos din gama de branduri secundare. 

Auto GPL F-Ati

Brașov

Service specializat în comercializarea şi montarea instalaţiilor auto GPL.
Cu experienţă de peste 20 ani în domeniul instalaţiilor auto GPL şi peste 8.000 de vehicule modificate pe GPL, Centrul de Conversie Auto GPL F-ATI Braşov (S.C. Limuzin Com Serv S.R.L.) reprezintă partenerul ideal.

66 rezultate