BrașovVulcanizări

Locație
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
8 rezultate

Undercover Cars

Brașov

Magazin de piese auto. În curând vulcanizare şi service auto.

Seaquipment

Brașov

Seaquipment comercializează anvelope și jante pentru toată gama de autovehicule.
Misiunea noastră este să oferim clienților prețurile și serviciile cele mai bune, de aceea transportul se oferă gratuit, iar livrarea în 24 ore pentru produsele care sunt în stoc.
Prețurile sunt negociabile în funcție de cantitatea dorită.

 

Arinovis Săcele

Săcele

Vulcanizarea anvelopelor constă în principal în servicii de reparare pentru orice fel de pene de cauciuc.
Penele de cauciuc afectează performanța, siguranța și stabilitatea unui autovehicul, și de aceea trebuie reparată cât se poate de repede, înainte ca mașina să pornească din nou la drum.

Executăm lucrări pentru autocamioane, mașini agricole și industriale.

Arinovis

Brașov

Vulcanizarea anvelopelor constă în principal în servicii de reparare pentru orice fel de pene de cauciuc.
Servicii oferite:
- montat-demontat anvelope autoturisme până la ‘30
- echilibrat roți autoturisme până la ‘30
- stand reglare geometrie direcție autoturisme
- service rapid

Arinovis Stupini

Brașov

Servicii oferite:
- montat-demontat anvelope autoturisme până la ‘20 și autocamioane până la ‘56
- echilibrat roți autoturisme până la ‘20 și autocamioane până la ‘26
- reglare geometrie direcție autoturisme și autocamioane
- vulcanizat camere și anvelope cu tehnologia și materiale Tip-Top Stahlgruber Gmbh. Germania
- gresare, încărcat gresorul automat
- service rapid atât la camioane cât și la turisme

Vulcanizare

Brașov

Serviciile de vulcanizare pe care le oferim sunt:
- reparații anvelope
- echilibrat roți
- îndreptat jante
- montat jante
- montat Anvelope
- presiune aer/azot

Vulcanizare Brașov

Brașov

Societatea noastră vă oferă posibilitatea schimbului de anvelope la începerea/sfârșitul sezonului rece (sau în cazurile de urgență în care nu aveți posibilitatea să vă deplasați la punctele noastre de lucru) la adresa indicată de dumneavoastră.
În cadrul deplasării la cererea clientului efectuăm reparații anvelope, cameră, jante, echilibrarea roților, umflarea anvelopelor, montări/demontări anvelope pe autoturisme și autoutilitare.

Vulcanizare mobilă

Brașov

Vulcanizare mobilă non-stop Brașov.
Societatea noastră vă oferă prin serviciul NON-STOP de Vulcanizare Mobilă posibilitatea schimbului de anvelope la începerea/sfârșitul sezonului rece (sau în cazurile de urgență în care nu aveți posibilitatea să vă deplasați la punctele noastre de lucru) la adresa indicată de dumneavoastră.

 

8 rezultate