BrașovService auto

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
66 rezultate

Reax

Săcele

Recondiţionarea pieselor auto înseamnă procesul de dezasamblare, recuperare, rectificare, înlocuire şi asamblare a unei piese auto şi readusă la parametrii daţi de producător, mai pe scurt, că nou, sau uneori chiar cu performanţe superioare.
Prin recuperarea componentelor înţelegem păstrarea unor componente vechi, uzate care trec prin procesul de rectificare obţinând astfel un produs finit care îndeplineşte normele şi specificaţiile date de producător.

Euromaster

Brașov

Astăzi, suntem rețeaua lider pe piata de anvelope și mentenanță autovehicule, atât pentru clienții retail, cât și pentru clienții business. Ne-am construit reputația pe satisfacția dumneavoastră și vom continua să facem acest lucru.
Avem grijă de mobilitatea rutiera oriunde și oricând.

AutoKarma

Brașov

Autokarma doreşte să îţi ofere un sistem prin care să poţi află şi comandă în timp util tot ceea ce te interesează pentru maşină ta-spunem "maşină ta" pentru că sistemul pe care îl propunem permite că la orice oră să poţi analiză o ofertă pentru cele mai uzuale piese destinate autoturismului tău. Astfel fiecare găseşte simplu ceea ce îşi doreşte.

E-res Auto

Brașov

Alege service-ul nostru auto din Braşov pentru servicii de reparaţii şi piese auto la cele mai bune preţuri.
Ne propunem să te fidelizăm prin promptitudine şi lucru bine făcut. Pentru noi dezvoltarea este o prioritate şi de aceea în munca noastră ne orientăm după câteva principii importante: respectul faţă de echipa noastră şi faţă de tine, seriozitate şi dedicare, atingerea obiectivelor.

Pulsanvelo

Brașov

Reparaţii şi întreţinere autovehicule, comercializare piese auto şi acumulatori, comercializare anvelope şi jenţi.
PulsAnvelo - Service Auto Braşov se adresează atât clienţilor posesori de autoturism, dar şi companiilor/flotelor care au în dotare şi administrare automobile, autoutilitare, etc. 

Chimono

Brașov

Servicii de calitate la un raport foarte bun calitate/preţ. 
Puteţi găsi la preţuri avantajoase anvelope de vară, anvelope de iarnă, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale.

Marcos Auto

Brașov

Ne străduim să oferim clienţilor noştri un timp cât mai scurt de efectuare a lucrărilor de reparaţii sau serviciilor de inreţinere. În acest sens vom planifica programările de comun acord cu dumneavoastră, iar atunci când este posibil vom efectua lucrările mai mici pe loc, fără programare prealabilă, dacă există spaţii disponibile.

Văleanu Prodcom

Brașov

Vă stăm la dispoziţie cu următoarele servicii: 

- reparaţii mecanice diverse
- reglare geometrie direcţie  
- reglare faruri  
- tinichigerie
- vopsitorie  
- diagnoză auto... 

Onoserv & Tuning

Brașov

Trăim într-o lume dominată de rutină şi producţie de serie. Noi, echipa de meseriaşi a service-ului Onoserv & Tuning, vă oferim şansă să vă faceţi remarcat atât pe şosele cât şi în competiţiile sportive automobilistice prin transformarea unor maşini de serie banale în modele unicat, ce se remarcă prin calitate, performanţă şi un design rafinat.

X Tend Motors

Brașov

Suntem fericiţi să constatăm interesul pe care îl manifestaţi pentru firma noastă. Vă asigurăm că nu veţi fii dezamăgiţi. Echipa noastră de specialişti vă stă la dispoziţie cu tot ceea ce vă interesează despre maşină dumneavoastră.

66 rezultate