BrașovPensiuni

Locație
Clasificare
Dotări
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
263 rezultate

CASA MONTE VERDE

Brașov

Casa de oaspeți Casa Monte Verde s-a născut din pasiunea pentru excelență, ospitalitate și tradiție păstrând în același timp un echilibru între eleganță, confort și relaxare. 

Ne străduim să vă facem șederea cât mai plăcută ca oaspeți ai noștri și apreciem orice sugestie care ne poate ajuta să îmbunătățim condițiile de cazare pe care vi le oferim atât dumneavoastră cât și viitorilor oaspeți care ne vor călca pragul. 

Situată la câteva minute de Biserica Neagră, Casa Monte Verde permite accesul rapid la cele mai importante muzee, teatre dar și alte destinații ideale. Curtea interioară reprezintă un avantaj pentru ca elevii să se simtă în largul lor organizând jocuri sau activități diverse.

 

Gospodăria lui Nea Ion

Locația se află la 45 km de Brasov și este înconjurată de o pădure bogată care oferă aer curat și liniște, dar și posibilitatea de a vedea împrejurimile cu obiective interesante de vizitat.

Holiday Villa

Brașov

La Holiday Villa îţi oferim o varietate de oferte de cazare în Braşov la cele mai bune preţuri.

Pensiunea ANDO Moeciu

Moeciu


Pensiunea Ando este situată în Moieciu, la câteva minute de mers cu maşina de Castelul Bran, cunoscut şi sub numele de Castelul lui Dracula. Aceasta oferă gratuit o grădină cu facilităţi de grătar, tenis de masă, loc de joacă pentru copii şi facilităţi de karaoke în interior.

Valea Soarelui

Moieciu de jos

Pensiunea Valea Soarelui este situată pe însorita vale a Moieciului, de unde şi numele pensiunii noastre, la o distanţă de aproximativ 1,3 km de centrul comunei. În această locaţie puteţi petrece o vacanţă de neuitat. Restaurantul aflat în faţa pensiunii îmbină tradiţionalul cu modernul deoarece vă oferim atat preparate tradiţionale aparţinând bucătăriei româneşti, cât şi specialităţi internaţionale. Capacitatea restaurantului Valea Soarelui este de 100 de persoane, spaţiu suficient pentru a vă simţi bine.

Pietrele lui Solomon

Brașov

Pensiunea Pietrele lui Solomon**** s-a născut din dorința de a oferi un nivel ridicat de confort si servicii la prețuri competitive, în inima Brașovului Vechi, în imediata apropiere a ariei naturale cu același nume. Pietrele lui Solomon**** oferă oaspeților 11 camere duble, dispuse pe 2 etaje, cu baie proprie, TV și internet, minibar și posibilitatea de room-service. Camerele se bucură de o panoramă extraordinară a naturii care înconjoară pensiunea, iar pe holurile dintre camere există un spatiu de relaxare format din mese și fotolii confortabile.
 

Casa Ezio

Dâmbu Morii

Situată într-o zonă înconjurată de masivul Piatra Mare și munții Postăvaru, ce alcătuiesc împreună grupul de munți ai Bârsei, situați lângă versantul nordic abrupt al masivului Bucegi, pensiunea CASA EZIO face parte din complexul turistic cu același nume și reprezintă locul ideal pentru turismul de business și cel de plăcere, atrâgand prin peisajul pe care îl oferă oaspeților, accesibilitatea către confortul urban (Brașov), numeroase și variate obiective turistice, servicii de înaltă calitate, precum și o foarte mare flexibilitate în funcție de specificațiile clienților.

Ober

Brașov

Pensiunea Casa Ober este situată în centrul orașului, în apropiere de monumente istorice ca Bastionul Țesătorilor, Turnul Alb și Turnul Negru, la o distanță parcursă în 10 minute de cea mai mare construcție în stil gotic din țară, Biserica Neagră.

Bike Check Inn. Casa de oaspeți

Bunești

Bike Check Inn este un loc de poveste în inima Transilvaniei care dă startul traseului ciclist ce leagă satele săsești din jurul Sighișoarei medievale. Oaspeții noștri vin de pretutindeni, sunt diferiți și unici. Îi unește și îi atrage aici dragostea de natură, de sport, de tradiții și mai ales sentimentul de pace pe care încă îl mai poti trăi în locuri ca Bunești sau Viscri. 

Hanul Roua Sânzienelor

Șinca

Hanul Roua Sânzienelor este poziționat la capătul munților Făgăraș, la aproximativ 4,6 km de drumul 73A care face posibilă legătura între două sate, respectiv Șinca Noua și Șinca Veche (unde se poate vizita Templul Ursitoarelor) pe așa zisa vale numită Valea Strâmbei (nume atribuit probabil cursului sinuos pe care râul îl parcurge, până la vărsarea în Olt). Hanul oferă serviciile necesare, în care oaspeții vor regăsi confortul și intimitatea de acasă. Turiștii se pot odihni și bucura de confortul celor 11 camere care sunt mobilate și utilate.

263 rezultate