BrașovAparthotel

Locație
Clasificare
Dotări
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
125 rezultate

Aparthotel Casa Viorel

Poiana Brașov

Fermecător şi confortabil Casa Viorel este situat într-o zonă liniştită şi pitorească din Poiana Braşov, oferind relaxare completă într-un peisaj luxuriant, plin de flori.

Aparthotel Residence Hirscher

Brașov

Residence Hirscher ( Casa Iordache David) este situată pe strada Apollonia Hirscher, în epoca Târgul Straielor, în continuarea Targului de peste, care lega înca din Evul mediu, Piața principală a orașului și Strada Neagră, astăzi strada Castelului. 

Aparthotel Vlad Țepeș

Brașov

Vlad Țepeș Apart Hotel este cel mai nou şi cel mai luxos hotel din Brasov, situat în inima oraşului. Hotelul s-a deschis în 2011, impozând deasupra parcului şi centrului vechi al Braşovului cu imaculata panoramă cu vedere spre munţii din jur.

Aparhotel Casa Mandl

Brașov

Casa Mandl este situată în centrul oraşului Braşov, în vechea Piaţă a Sfatului, oferind camere elegante, cu vedere la Biserica Neagră și la Muntele Tâmpa. 

Finn Apartment

Brașov

Situat într-o clădire renovată din secolul al XVIII-lea în zona pietonală din centrul Braşovului, Finn Apartment oferă cazare în sistem self-catering, la aproximativ 100 de metri de Piaţa Sfatului. 

Select City Center Apartments

Brașov

Select City Center Apartment este situat în centrul istoric al Braşovului, la 300 de metri de Biserica Neagră. Fiecare spaţiu de cazare este decorat cu mobilier modern.

Aparthotel Pilvax

Brașov

Situat în centrul oraşului Braşov, la 500 de metri de Biserica Neagră şi de telecabina către muntele Tâmpa, hotelul de apartamente Pilvax oferă un restaurant cu terasă şi o cramă.

Main Square Apartments & More

Brașov

Main Square Apartments & More se află într-o clădire istorică, renovată în 2014, situată în centrul orașului Brașov. Oaspeţii au la dispoziție un depozit pentru echipamentul de schi.

Penthouse Ambiance

Brașov

Penthouse Ambiance Brasov se află în Brașov, oferind un apartament elegant, dotat cu terasă. La un cost suplimentar, este oferit un serviciu de livrări de produse alimentare. Zona de schi Poiana Brașov este situată la 15 km.

Penthouse Retreat

Brașov

Situată într-o zonă rezidenţială nouă din Braşov, la 5 minute de mers cu maşina de centrul istoric, Brasov Penthouse Retreat oferă apartamente de lux în sistem self-catering, cu o terasă privată mare. 

125 rezultate