BrașovAgenții de turism

Locație
Tip servicii
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
17 rezultate

123 Travel

Brașov

123 Travel este o agenţie tur operatoare care vă oferă vacanţe în destinaţii precum Austria, Grecia, Turcia,Italia, Croaţia, Muntenegru şi nu în ultimul rând România! Agenția oferă clienţilor bilete de avion la tarife competitive către orice destinaţie din lume cât şi oferte de cazare în cele mai importante şi dorite locaţii, transferuri aeroport – hotel –aeroport, pachete turistice personalizate, asigurări de călătorie. 
 

Christian Tour

Brașov

Anul 2016 marchează un moment important pentru compania noastră. Odată cu împlinirea vârstei de 19 ani pe piaţă, suntem hotărati să rămânem în continuare partenerul tău preferat. Inspiră-te din catalogul nostru, şi găseşte-ţi vacanţa mult dorită! Vino apoi la una dintre reprezentanţele noastre pentru mai multe idei şi informaţii despre viitoarea ta vacanţă. Te aşteptăm!

Smart Tours

Brașov

SMART TOURS este o agenţie de turism şi evenimente cu sediul în Braşov. Suntem pe piaţă de 9 ani, timp în care am înregistrat o creştere constantă atât în ceea ce priveşte numărul de turişti ce aleg în fiecare an să călătorească cu noi, cât şi în ceea ce priveşte structura, diversitatea şi calitatea serviciilor oferite turiştilor noştri.

Kron-Tour

Brașov

Kron-Tour este liderul local din ultimii 20 de ani al pieţei de servicii turistice şi totodată partener de încredere al celor mai importanţi clienţi corporate din Zona Centru.

Active Holidays România

Brașov

Suntem un operator de turism, care organizează excursii de o zi începand din Brașov, pentru călătorii care doresc să aibe parte de tot ce e mai frumos în vizita lor. De asemenea, organizăm tururi individuale sau în grup în România, inclusiv tur în Transilvania, pentru a vizita faimoasele biserici fortificate, sau în Bucovina pentru mănăstirile pictate și în Maramureș pentru bine cunoscutele tradiții și biserici de lemn. Excursiile în Delta Dunarii sunt un moment de a se relaxa și de a admira fauna și flora locală.

ACTIVE TRAVEL

Brașov

Turism de aventură, lună de miere, croaziere, pachete turistice, bilete avion, cazări, vacanţe, călătorii, excursii. Fii activ, călătoreşte!

Maraton Travel

Brașov

Maraton Travel este agenţia de turism din Braşov, fondată în anul 1991. Prin departamentele specializate , oferă o gama completă de servicii turistice. Maraton este membru ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România) din 1992, ceea ce garantează calitatea serviciilor oferite de noi. 

OMTravel

Brașov

OMTravel este o agenţie de turism tur-operatoare, având că principale activităţi consilierea în domeniul turismului şi oferirea de servicii şi produse turistice menite să satisfacă cele mai variate gusturi în materie de turism.

Viotop Travel

Brașov

Viotop Travel agenţie de Turism fondată în 2002 vă oferă toate tipurile de vacanţe, bilete de avion, organizări de evenimente. Produse: vacanţe şi sejururi extern şi intern, bilete avion, evenimente, corporate.

ViaRomânia

Brașov

Agenţia operează pe piaţă turistică din România colaborând direct cu hoteluri din România sau extern dar şi cu alte agenţii de turism touroperatoare partenere pentru a oferi turiştilor rezervări cazare individual sau pachete turistice externe (sejururi, circuite, pachete city-break, etc), bilete de avion sau asigurări medicale de călătorie.

17 rezultate