BrașovTractări auto

Locație
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
8 rezultate

Lazăr Group

Brașov

Am început activitatea de tractări auto în 1991, cu o vastă experienţă de 37 de ani, în domeniul reparaţilor auto ( mecanică, tinichigerie, vopsitorie, etc… ). Încercăm să ajutăm toţi conducătorii auto prin serviciile noastre cu ajutorul reţelei naţionale de asistenţă rutieră şi cu ajutorul partenerilor noştrii din toată ţara. Am ales partenerii noştrii din cei mai serioşi, dotaţi cu echipamente corespunzătoare şi selectaţi după criterii bine stabilite ca: seriozitate, punctualitate.

Jo&Co

Brașov

Firmă de tractări auto Jo&Co efectuează servicii de tractări auto non-stop pe platformă auto şi transport autoturisme în Braşov, intern (România), cât şi internaţional (Europa). Dintr-o preocupare constantă faţă de calitatea şi profesionalismul serviciilor de tractări auto pe care le prestăm, putem să acţionăm pentru rezolvarea problemelor dvs. în cel mai scurt timp şi cu cele mai adecvate mijloace de tractare în funcţie de autoturismul şi de complexitatea avariei survenite.

Lejak's

Brașov

Oferim asistență rutieră la orice oră din zi și din noapte !!  
Avem parteneri de încredere care asigură asistență pe întreg teritoriul țării și chiar în Europa.
Grație profesionalismului dobândit Lejak's are astăzi parteneri de afaceri firme mari cu renume atât din țară cât și de peste hotare. 
Nu ezitați să ne contactați NON STOP pentru tractări, remorcări, asistență rutieră, depanări auto.

Tractări Auto Aron

Brașov

Atunci când mașina cedează pe drum, în urma unei defecțiuni, vă stăm la dispoziție cu servicii complete, de la asistență rutieră și tractare auto, până la depozitarea automobilului într-un spațiu amenajat și servicii de transport pe platformă dedicată.
Echipa este specializată în intervenții auto și sunt disponibile non-stop, indiferent de condițiile meteorologice sau alți factori. 

Tractări Auto Brașov

Brașov

Tractări auto pe platformă și transport marfă, sunt principalele activități ale firmei noastre! Tractări auto pe autoplatformă specializată cu sarcina de până la 3 tone în Brașov și întreaga țară! Efectuăm transporturi de marfă atât în Brașov cât și în orice județ din țară!
În cazul nefericit al unui eveniment rutier care duce la imposibilitarea deplasării autovehicolului dvs. de a se deplasa pe roți, vă oferim posibilitatea de a tracta mașina la destinația dorită.

Tractări Auto Codlea

Codlea

Asigurăm asistenţă rutieră non-stop cu cele mai performante utilaje pentru tractări auto.

Tractări Auto

Ghimbav

Tractări auto și asistență rutieră non stop în Brașov.

Tess

Ghimbav

De fiecare dată când un autovehicul trebuie dus la atelier - pentru reparații, inspecție, verificare, verificarea gazelor de eșapament sau ITP - pentru șofer înseamnă desfășurarea următoarelor activități:

- deplasare cu mașina la atelierul de service;
- organizarea unui drum până acasă fară mașină;
- organizarea unei deplasări pentru a prelua mașina din service și întoarcerea acasă.

Pentru a evita toate acestea vă propunem serviciul de preluare și/sau predare autovehicul.

8 rezultate