BrașovGhizi și instructori

Locație
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
7 rezultate

Asociația Ghizilor Montani din România

Brașov

AGMR organizează și desfașoară excursii / drumeții sau ascensiuni montane pe stânca, zăpadă sau teren mixt, ture de schi sau schi în afara pârtiilor, cu persoane individuale sau grupuri de persoane; acordă asistență de specialitate clienților, desfășoară stagii de instruire în domeniul turismului montan cu toate categoriile de persoane interesate, în funcție de cerințele și particularitățile acestora; organizează activități outdoor pentru persoane și firme interesate de tipul team-building și turism de aventură.

Iulian Cozma

Brașov

Ghid montan profesionist (drumeții montane, schi alpin și de tură, incursiuni culturale în centrele istorice, consultanță de specialitate ).
Obiectivul profesional este promovarea și susținerea turismului românesc prin ture montane pe timpul verii și iernii.
Limbi străine vorbite:
• Engleza – nivel avansat, scris și vorbit
• Italian – nivel mediu vorbit

Răzvan Spiridonescu

Brașov

Unul dintre visele mele din copilărie era sa trăiesc undeva într-o localitate care sa îndeplinească următoarele condiții simultan:
- Să nu fie aglomerat
- Să pot sa merg la ski tot timpul anului fără să mă deplasez prea mult. Nu visam atunci o sală de ski și nici acum nu asociez ski-ul cu sala
- Să fie un lac prin apropiere să pot înota
 

Excursii Montane

Brașov

30.11.-0001

Invităm iubitorii muntelui în drumeții montane în Piatra Craiului, Bucegi, Făgăraș, Retezat, Apuseni …sau în orice alt masiv muntos din România. Vino cu noi să descoperim munții României și să admirăm frumusețile naturii!
Drumețiile montane se pot efectua pe tot parcursul anului, pe durata unei zile sau se pot extinde de la 2-3 zile, până la o săptămână.
 

Căprioara Cristian

Brașov

Monitor schi, membru al Asociației Monitorilor Profesioniști de ski din România, ghid național atestat nr. 3291, ghid montan atestat nr. 3517, membru al Asociației Ghizilor Montani din România.
Limbă străină: Engleză.

New School Academy

Poiana Brașov

Când doi oameni care se cunosc de mulți ani ani și au aceeași meserie/pasiune decid să creeze o echipă, nu poate ieși decât ceva bun, frumos și durabil. Sau cel puțin așa sperăm noi, iubitori de sporturi de iarnă și de vară, căutători de adrenalină și aflați mereu în întâmpinarea oamenilor care ne solicită pentru un curs de kiteboard sau pentru ore de ski/ snowboard. 
 

ŞCOALA DE ŞOFERI LECHEA

Brașov

Dispunem de autovehicule moderne şi de personal specializat, cu o experienţă bogată în domeniu. Scopul nostru este să instruim şi să formăm viitori şoferi, oferind tot sprijinul pentru învăţarea şi aprofundarea cât mai temeinică a tuturor cunoştinţelor necesare pentru obţinerea permisului de conducere.

7 rezultate