BrașovService auto

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
66 rezultate

4x4rd

Brașov

4X4 RD a fost înfiinţată în anul 1994 de către Radu şi Dan Urdea, fondatorii având o experienţă în domeniul auto mult mai veche. Acreditată RAR pentru o gamă largă de mărci autoturisme şi utilitare până în 3,5 T.

Auto Check Center I

Brașov

Unităţile Auto Check Center sunt ateliere auto independente, care se ghidează după următoarele principii: service individual, caracterizat prin competenţă, consultanţă, rapiditate şi seriozitate,toate acestea la preţuri corecte.

Auto Check Center II

Brașov

Suntem conştienţi că în secolul vitezei trebuie neapărat să ne adaptăm cerinţelor şi nevoilor din ce în ce mai sofisticate şi mai arzătoare.
Vă oferim o gamă largă de servicii de calitate în domeniul auto , menite să vină în sprijinul dumneavoastră în cele mai eficiente condiţii.

Auto Check Center III

Săcele

Service-ul de top nu înseamnă neapărat scump: noi vă oferim toate lucrările de reparaţie şi inspecţie la preţuri corecte. Beneficiaţi de o transparenţă totală în ceea ce priveşte serviciile atelierului nostru - vă oferim consultanţă detailată şi găsim întotdeauna soluţia potrivită la un raport preţ-calitate unic.

Auto Check Center IV

Râșnov

Beneficiaţi de o transparenţă totală în ceea ce priveşte serviciile atelierului nostru - vă oferim consultanţă detailată şi găsim întotdeauna soluţia potrivită la un raport preţ-calitate unic. Service-ul de top nu înseamnă neapărat scump: noi vă oferim toate lucrările de reparaţie şi inspecţie la preţuri corecte.

Neoglass Automotive

Brașov

Neoglass automotive din Brașov, este o companie românească cu capital privat, al cărei obiect de activitate îl reprezintă, importul, distribuția și montarea sticlăriei auto: parbrize, geamuri laterale, lunete. 

Societatea are ca obiect de activitate importul, comercializarea și schimbul de parbrize, lunete, geamuri laterale pentru toate tipurile de autovehicule.

Arinovis

Săcele

De 16 ani suntem o soluţie integrată de comercializare a anvelopelor şi jantelor, service auto şi piese de schimb pentru autoturisme, 4x4 şi transport utilitar.

AD Garage Lativicom

Făgăraş

Service-ul rapid este dotat cu echipamente de service de cea mai bună calitate, ceea ce face procesul de reparare a unui vehicul foarte rapid, fără a pierde din calitate.

AD Garage Arblast

Brașov

Service-ul rapid este dotat cu echipamente de service de cea mai bună calitate, ceea ce face procesul de reparare a unui vehicul foarte rapid, fără a pierde din calitate.
În cazul în care ați rămas în pană cu motocicleta, ATV-ul sau mașina vă punem la dizpoziție un serviciu de tractare cu program prelungit.

Arinovis II

Brașov

Anvelope atât pentru autoturisme, 4x4 şi transport comercial uşor, cât şi pentru autocamioane, utilaje agricole şi industriale. 
 

66 rezultate