BrașovAgrement

Locație
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
25 rezultate

Space Club

Brașov

Space Club vă pune la dispoziție activități ca: laser tag arena, biliard, tenis de masă, cinema 7D, air hockey, human giroscop, console electronice, fussball, jocuri arcade,  bar / restaurant tip fast-food.
 

Weplay

Brașov

1700 metri pătrați de joacă: 4 terenuri de badminton, 3 terenuri de squash, 3 studiouri pentru desfășurarea claselor, zona Personal Training
200 metri pătrați de facilități: zonă recepție-bar, sală masaj, vestiar femei, vestiar bărbați, saună, grup sanitar femei, grup sanitar bărbați
 

Dash

Brașov

Step confidently into a world of entertainment with style. Introducing Dash, the most innovative and alluring outlet for fun in Brașov.

Cinema One

Brașov

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş!
Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cinemateca Patria

Brașov

Acum cinefilul brașovean se poate întoarce în sala de cinema!
Capacitate sălii este de 72 locuri.
Sala este dotată cu ecran 5×3 m, videoproiector HD și sistem audio DOLBY 5.1
Curator și selecționer: criticul de film Alin Ludu Dumbravă.

Cinemax 5D - Realitate virtuală

Bran

Trăiește experiența realității virtuale oferită de tehnoologia 5D !
Cinemax nu e doar cinema!
Descoperă filmul din interior cu ajutorul efectelor de apă, lumină, mișcare și sonor.
Filmele sunt la alegere, de la filme pentru copii până la filme de groază.
 

Space Club Cinema 7D

Brașov

Space Club Cinema 7D reprezintă un nou concept în entertainment, o sală de proiecție, în care vor rula filme de animație în sistem tridimensional, cu sunet pe 7 canale, având în plus o serie de efecte kinetice (scaunul se mișcă în direcția acțiunii din film: stânga-dreapta, înainte-înapoi, sus-jos) și efecte senzoriale (atingeri la nivelul picioarelor, vibrații, adiere de vânt, etc.)

 

Villa HePa

Brașov

Doriți să petreceți într-un cadru mai restrâns, într-un loc unde să fiți numai dumneavoastră și invitații dumneavoastră? De luni până duminică găzduim evenimente cu o durata de trei până la douăsprezece ore. În ceea ce privește organizarea evenimentelor complexe: o echipă de profesioniști vă oferă o gamă de servicii, catering pentru evenimente cu meniuri personalizate, aranjamente florale și decoruri în armonie deplină cu spațiul, toate alese cu deosebită atenție chiar și pentru cei mai pretențioși.

Ultra Armory

Brașov

Poligon autorizat de agrement și antrenament cu 6 linii de tragere dotate cu sisteme automatizate de aducere a țintei. 
Se poate trage la 5/10/20 m. Dotare:- cal. 9X19 mm - Glock 17 gen 3 și 4, Glock 19, Glock 26, Grand Power K100, Makarov ; cal 9X18 Makarov, Beretta P4 Storm, CZ 75 22 LR/9x19.
 

Bullet Paint

Brașov


Paintball-ul este un sport unde bărbaţii, femeile, tinerii sau vârstnicii pot concura de la egal la egal. Inteligenţa şi determinarea reprezintă atuuri cu mult mai importante decât înălţimea, forţa fizică sau caracterul. Acei jucători care vor acorda atenţie simţurilor personale, care vor pune în aplicare strategii foarte bune de orientare a echipei şi care vor planifica şi comunica se vor impune destul de usor şi rapid în faţa adversarilor.

25 rezultate