BrașovService auto

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
66 rezultate

Aef Automobile Brașov

Brașov

Automobile îţi pune la dispoziţie un personal cu experienţă şi înalta ţinută profesională.

Vrom

Brașov

Venim cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul auto atât pe partea de mecanică auto cât şi pe partea de service roţi. Personalul nostru are o pregătire îndelungată ţinând mereu pasul cu noile tehnologii şi motoare. Având acces la informaţii corecte despre felul în care funcţionează maşina ta.
Punct de lucru 1 – Mecanica – Electrica – Aer conditionat – Reglaj directie 3D – ITP – Vulcanizare – Piese Auto

Pipos

Brașov

Obiectul de activitate al SC Pipos SRL este întreţinerea şi reparaţia autovehiculelor, respectiv tinichigeria şi vopsitoria auto. Cei 8 angajaţi ai companiei sunt persoane calificate, cu experienţă în domeniu, care îşi desfăşoară activitatea în spaţii corespunzătoare, bine dotate din punct de vedere tehnic, atelierul fiind autorizat pentru executarea reparaţiilor la mai multe mărci de autovehicule. 

Future Glass

Brașov

Folii auto omologate – 10 ani garanţie! 
Va oferim servicii de montaj folie auto omologată–în service autorizat R.A.R. 
Specialişti în domeniul foliilor auto cu experienţă de peste 10 ani!

Herbi Automobile

Brașov

Preţul manoperei este unul dintre cele mai competitive de pe piaţă braşoveană, poate fii negociat în funcţie de numărul de maşini sau numărul de operaţii, iar contractele ferme cu furnizorii noştrii ne asigură un stoc foarte divers de consumabile ceea ce se traduce într-un timp scurt de remediere. 

Glass Tuning

Brașov

Foliile auto de protecţie solară montate de compania noastră fac astfel încât condusul autoturismului şi călătoriile să fie mult mai plăcute, prin protecţia oferită pasagerilor împotriva căldurii şi luminii excesive. Renumite pentru claritatea de cristal, foliile auto Llumar aderă foarte bine la suprafaţa sticlei fără să se încreţească şi fără să se dezlipească. Prin aplicarea de folie se reduce efectul periculos şi stresant de orbire a luminii, dar fără a se influenţa vizibilitatea. 

Ambient Service

Săcele

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul sistemelor de eşapament şi peste 100.000 de intervenţii în service, la noi se produce, comercializează, repară şi montează orice model de eşapament, din material clasic sau din inox, pentru orice autovehicul, la cele mai mici preţuri de pe piaţă.

Zak Motors

Brașov

Un service auto micuţ, dar modern. Încă din anul 2012 , pe o piaţă auto în continuă creştere şi dezvoltare cu o nevoie tot mai acută de profesionişti, am reuşit să venim în sprijinul posesorilor de autoturisme din oraşul Braşov şi nu numai! După acumularea unei vaste experienţe în domeniul auto că angajaţi ai unor companii de seama din ţară şi străinătate, am reuşit să va oferim o alternativă în domeniul diagnosticării şi reparaţiilor auto. Promitem să nu vă dezamăgim!

Euro Parbrize

Brașov

Experții Euro Parbrize pot repara cu succes ciobituri de sticlă până la dimensiunea unei monezi. Lucrările durează de obicei mai puțin de 30 de minute. Dacă observați o ciobitură, reparați-o cât mai curând posibil, înainte de a se fisura parbrizul și de a fi nevoit să-l înlocuiți. Reparați-l urgent și această intervenție ieftină, ar putea fi tot ce aveți nevoie. În cazul în care nu se mai poate repara, puteți fi sigur de o înlocuire de parbriz de calitate superioară.

În cazul în care parbrizul autovehiculului dumneavoastră este zgâriat, chiar dacă paguba pare mică, este probabil că este nevoie să-l înlocuiți. Indiferent ce tip de daună a suferit parbrizul – fie că este ciobitură, fisură sau zgârietură – este recomandat să reparați sau înlocuiți parbrizul. Puteți ajuta la prevenirea zgârieturilor prin schimbarea regulată a ștergătoarelor de parbriz. 

Zarian

Brașov

Cu o echipă de 20 angajaţi cu vastă, experienţă în efectuarea de reparaţii şi întreţinere auto, punem accent în special pe promptitudinea şi seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea şi diversificarea produselor şi serviciilor noastre, permite adaptarea continuă la schimbările şi cererile pieţei din România.

66 rezultate