BrașovHosteluri

Locație
Clasificare
Dotări
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
10 rezultate

Lux Divina Parc

Brașov

Situat la cinci minute de centrul Brașovului și de Gara Brașov, într-o zonă foarte liniștită, hostelul Lux Divina oferă 37 de camere: 9 camere duble cu paturi twin, 2 camere duble cu pat matrimonial, 8 camere triple cu pat matrimonial și un pat supraetajat, 4 apartamente și 14 camere pentru tabere de copii.

Hostel Centrum House

Brașov

Centrum House din Brașov se află la 5 minute de mers pe jos de magazine, restaurante, pub-uri, stații de autobuz, centrul orașului, Biserica Neagră și Piața Sfatului. Gara din Brașov este la 3,5 km, iar pârtiile de schi din Poiana Brașov sunt la 13 km.

Hostel JugendStube

Brașov

Deschis în 2010, în inima Brașovului, în centrul cultural pedestru, JugendStube Hostel Brașov este perfect pentru cei veniți să cunoască cultura și istoria locului. Te provocăm să descoperi locuri incredibile ca Piața Sfatului și Biserica Neagră.

Edgar's Clown Hostel

Brașov

Amplasat in Centru istoric, Hostel Promenade reprezinta cel mai bun punct de plecare in descoperirea orasului de la poalele Tampei.

Hostel Crisandy

Brașov

Situat în Brașov, Hostelul Crisandy are unități de cazare care acceptă animalele de companie. Hostelul oferă WiFi gratuit, o terasă și parcare privată gratuită.

Hostel Kismet Dao

Brașov

Hostelul Kismet Dao se află în Braşov, la 1,5 km de Piaţa Sfatului şi Biserica Neagră. Oferă cafea şi ceai nelimitat, precum şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Toate camerele şi dormitoarele comune au dulapuri mari, iar multe sunt amenajate cu lambriuri din lemn.

Hostel Rolling Stone

Brașov

Situat în Brașov, la 15 m de Piața Unirii și la 7 minute de mers pe jos de Biserica Neagră, Hostelul Rolling Stone oferă  o recepție cu program nonstop și un depozit de bagaje. La proprietate sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

Hostel Boemia

Brașov

Situat în centrul Brașovului, la 100 de metri de Biserica Neagră, hostelul Boemia oferă dormitoare comune și dispune de 24 locuri. Piaţa Sfatului din Braşov se află la 3 minute de mers pe jos.

 

Hostel Mara

Brașov

Hostelul Mara este situat în centrul Brașovului, la doar 25 de metri de Piața Sfatului şi la câțiva pași de principalele puncte de atracție. Proprietatea oferă spaţii de cazare cu vedere la oraș.

Hostel Saxonia

Râșnov

Bucurându-se de o locaţie liniştită, la 1,5 km de cetatea binecunoscută din Râşnov, hostelul Saxonia se află la doar 100 de metri de şoseaua principală. Oferă dormitoare comune cu vedere la cetatea din Râşnov.

10 rezultate