BrașovCentre de închiriere echipamente sportive

Locație
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
8 rezultate

Alpin Bike Center

Brașov

Oferim spre închiriere toate tipurile de biciclete, pentru turiști dornici de plimbare și relaxare pe două roți.

i`Velo

Brașov

I’Velo, cel mai important proiect multianual de bike-sharing din România. Misiunea proiectului este introducerea bicicletei în peisajul vieții urbane ca mijloc de transport alternativ. Lansat în 9 mai 2010 de Green Revolution și Raiffeisen Bank, I’Velo este prezent în București, Brașov, Constanța, Iași, Sibiu, Oradea și Alba Iulia. 

Nan schi club

Brașov

Nan Schi Club își are “cartierul general” de iarnă în Poiana Brașov, în apropierea pârtiilor de schi, pe Strada Drumul Sulinar, vis-a-vis de Rossignol.

Școala de Schi & Snowboard Ana

Poiana Brașov

Echipează-te pentru cea mai tare escapadă la munte! Noi îți punem la dispoziție echipamentul necesar, în funcție de sportul pe care dorești să îl practici. Personalul nostru te îndrumă în alegerea echipamentului potrivit și îți stă la dispoziție cu informații referitoare la starea pârtiilor și recomandări pentru activitățile tale sportive.

Închirieri biciclete

Bran

Închirieri biciclete, excursii cu bicicletele, sport în weekend la munte ... VeloPoint !

Interski

Poiana Brașov

Situat la baza pârtiei, lângă gondolă, Interski își propune să ofere iubitorilor de ski și snowboard cele mai bune echipamente la prețuri avantajoase. Interski Service - centru dotat cu maşini speciale Wintersteiger, vă oferă posibilitatea de a vă întreține și repara schiurile.
Vă recomandăm ascuțirea canturilor și ceruire, operații simple dar necesare pentru controlul schiurilor pe pârtie.

Winterland

Poiana Brașov

Se află chiar la baza Pârtiei Bradul, la 30 de metri de teleschi sau de telecabină. Aici găsiți: schiuri, clăpari, plăci de snowboard și o ofertă specială de incălțări apres-ski de la S-karp.
Pentru începători, există instructori profesioniști de ski și snowboard.

Club Rossignol

Poiana Brașov

Magazin cu articole sportive precum și centru de închirieri echipamente de ski, instructori de ski și multe alte facilități.
Club Rossignol vã mai oferã de asemenea posibilitatea de a face team building, excursii montane, plimbãri cu ATV-ul sau snowmobilul, cursuri de echitatie, școalã de schi alpin și snowboard, sau pur și simplu de a vã petrece timpul într-un mod plãcut, vizitând împrejurimile, în cadrul unor excursii organizate.

8 rezultate