BrașovReprezentanțe auto

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
23 rezultate

Genius Motors

Brașov

 Mulțumim pentru interesul arătat în descoperirea modelelor Toyota sau Lexus și vă asiguram că vom avea o experiență minunată împreună! Toyota Brașov prin echipa sa cu o vechime de peste 10 ani în familia Toyota  oferă servicii prompte de vânzare și post vânzare, de un înalt grad  calitativ și  tehnic, urmărind  menținerea unei relații excelente cu clienții.

Contempo Cars

Brașov

 Înfiinţată în 2001, reprezentanţa BMW din Braşov este unul dintre cei mai importanţi dealeri din ţară, plasându-se constant în topul vânzărilor din România.Performanţa Contempo Cars se datorează atât maşinilor excepţionale, cât şi prestaţiei echipei experimentate, atât la vânzări, cât şi la service. Depozitul de piese de schimb asigură necesarul operaţiunilor de service, dar şi al magazinului de piese şi accesorii.

Motto

Brașov


Pasionații de motociclete au ocazia să vadă și să cumpere, în Brașov, la show-room-ul Motto, ultimele modele ale unor producători renumiți. Motto este un furnizor complet care, prin diversitatea ofertei, prin profesionalismul asistentței tehnice, oferă un suport total pasionaților de motociclism.

Dip Motors

Brașov

Dip Motors comercializează autoturisme Seat începând din primăvara anului 1999, fiind primul distribuitor Seat din România.

Martax Group

Brașov

Caută dealerul Kia cel mai apropiat de casa ta. Contactează-l pe telefon sau email și află în ce condiții îți poți cumpăra o mașină Kia nouă.

Opel Victoria Global

Brașov

Aparut pe piaţa auto în 2000, Victoria Global este primul importator şi reparator autorizat pentru producătorul auto internaţional General Motors promovând autoturismele din gama Opel precum şi gama de vehicule comerciale Opel. Prezentarea impecabilă a produselor comercializate în faţa clienţilor săi, actuali şi potenţiali, precum şi gama largă de servicii oferite acestora au condus la dezvoltarea continuă a companiei în pofida competiţiei acerbe pe piaţă. Anul acesta Victoria Global a împlinit 14 ani de activitate în domeniul auto, iar experienţa dobândită în acest timp garantează calitatea tuturor serviciilor pe care le oferă.

Ideal Ronda

Săcele

Cu o asemenea gamă fantastică de autovehicule alături de o echipă de vânzări instruită să răspundă tuturor întrebărilor dumneavoastră, alegerea ideală a noului dumneavoastră Peugeot nu a fost niciodată mai ușoară.

District Serv

Brașov

Descoperiți gama de vehicule noi Citroën și DS disponibilă în România. O gamă vastă de autoturisme și utilitare vă stă la dispoziție. Profesioniștii, cât și persoanele fizice aflate în căutarea unui vehicul nou, beneficiază de informații detaliate, tarife și fotografii pentru întreaga gamă de modele a celor două mărci. Pentru o achiziție facilă, contactați concesionarii Citroën: veți beneficia de informații detaliate și oferte personalizate .

Kampur Motors

Ghimbav

Kampur Com SRL este concesionar Fiat, Fiat Professional, Jeep, SsangYong, Alfa Romeo în Braşov.

Rădăcini Motors

Brașov

Rădăcini Motors Brașov îți oferă cele mai bune oferte și cele mai avantajoase soluții de finanțare pentru cumpărarea unei mașini noi marca Opel, Honda sau Mazda. Echipa noastră de vânzări este mereu prietenoasă, atentă la nevoile tale și pregătită să te consilieze în alegerea modelului Opel, Honda sau Mazda dorit. Îți oferim livrare rapidă din stoc pentru o gamă largă de modele și un pachet complet de servicii în showroom-ul Opel, Honda și Mazda din Brașov. Te invităm să descoperi calitățile celor mai noi modele Opel (Noul Opel Astra, Opel Insignia, Opel Corsa), Honda sau Mazda la un test drive și să alegem împreună modelul care ți se potrivește.

23 rezultate