BrașovRegim hotelier

Locație
Dotări
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
40 rezultate

ZeBrasov

Brașov

ZeBrasov.ro un nou concept turistic,sub forma de portal de tip blog in care gasiti cele mai bune unitati de cazare din Brasov. Acceptam vouchere de vacanta.

Apartament Grădinile Brașovului- Camera 1

Brașov

Apartamentul este dotat cu un pat matrimonial și o canapea extensibilă și poate acomoda 4 persoane. Cazarea în acest apartament va fi una confortabilă deoarece apartamentul este unul spațios, având o baie mare comună, dar și o bucătărie decomandată complet mobilată ți utilată, unde puteți să gătiți și să petreceți momente plăcute.

Apartament pe str.Urziceni

Brașov

Apartamentul are 3 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și o bucătărie complet utilată, cu frigider și cuptor.
De asemenea, apartamentul oferă zonă de relaxare și baie.

Apartament pe str.Teiuș

Brașov

Beneficiind de vedere la munte, apartament cu regim hotelier situat în cartieru Triaj, se află la 10 minute cu mașina de Paradisul Acvatic. Acest apartament oferă WiFi gratuit.
​Apartamentul este situat la 6 km de centrul vechi din Brașov, cu punctele sale de atracție, precum Biserica Neagră gotică. 

Apartament Lunga 44

Brașov

Apartamentul Lunga 44, așa cum îi spune și numele, se află pe strada Lunga nr. 44, la o distanță de doar 10 minute de mers pe jos față de Piața Sfatului. Este un apartament modern, mobilat și utilat complet cu mobilier modern ce-i oferă o notă aparte. 
Apartamentul se află la parterul unei case, având o suprafață de 40 mp. Este dotat cu un dormitor ce are un pat matrimonial, iar în zona de living cu o canapea extensibilă. Zona de living este un open-space cu bucătărie. Bucătăria este complet utilată și dispune de o zonă pentru servit masa. Baia este dotată cu cabină de duș.

Apartment KronDays

Brașov

Apartamentul KronDays este situat în Braşov, la 3,2 km de Piaţa Sfatului.
Proprietatea se află la 3,3 km de Strada Sforii şi asigură parcare privată gratuită.
Conexiunea WiFi este gratuită.

 

Daniela's Apartment

Brașov

Daniela's Apartment este un apartament situat în Braşov, la 3,1 km de Piaţa Sfatului.
Unitatea de cazare este la 3,3 km de strada Sforii.

Apartament Memo

Brașov

Apartamentul are 60 m pătraţi, 2 dormitoare, bucătărie, baie, este în casă cu o curte comună, bucătăria complet utilată, maşina de spălat, toaster, filtru cafea, veselă. Baia este cu cabină duş, prosoape, produse pt. igienă (săpun, şampon, duş gel), papuci de casă. Dormitoarele au pat matrimonial (180/200) şi pat dublu (160/200), tv led de 81 cm. Parcare auto pe domeniu public. Apartamentul este la 1000 m de Casa Armatei şi Livada Poştei. Se închiriază în regim hotelier toată locaţia pt. 4 persoane / noapte 80euro iar pt. 2 persoane (dormitor la alegere ) 50 euro.

Apartament Klass

Brașov

Apartamentul Klass este localizat în Piața Teatrului nr 2, vis-a-vis de Teatrul ,,Sică Alexandrescu”, exact în Centrul Istoric al Brașovului. Localizarea acestuia în Centrul Istoric al Brașovului vă permite să vizitați și să descoperiți principalele atracții turistice ale Brașovului, cum ar fi: Biserica Neagră, Strada Sforii, Piața Sfatului, Bastionul Țesătorilor, Poarta Ecaterina etc. De asemenea, în apropiere aveți o serie de restaurante, magazine comerciale sau diferite puncte de interes cum ar fi: Spitalul Militar de Urgență ,,Regina Maria”, Muzeul Județean de Istorie, Restaurant ,,Sergiana”, Restaurant ,,La Ceaun” și Magazinul ,,Star”.

Apartament Espace

Brașov

Apartamentul Espace se află pe Calea Bucureşti nr. 3, în Centrul Business al orașului Brașov, la o distanță de aproximativ 3 km față de Centrul Istoric al Braşovului și la 5 minute de mers pe jos față de Spitalul Județean. Atât poziția acestui apartament, cât și structura lui transformă această locație în locația ideală, fie că veniți în oraș în concediu sau în interes profesional.

40 rezultate