BrașovServicii juridice

Locație
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
4 rezultate

Polygraph Test Solutions

Mureș

Deschis în centrul tarii, in orașul SIGHISOARA, Laboratorul de Expertize Poligraf-Polygraph Test Solutions, vă poate oferi un răspuns în Strictă Confidențialitate la problemele specifice societății civile în care trăim.
Testul Poligraf modelează un climat organizațional fără suspiciuni, tensiuni, stabil, eficient/corect, prin posibilitatea efectuării unor verificări periodice/punctuale/pre-angajare, precum și verificări de integritate organizațională.Răspunsul oferit de Testul Poligraf este un răspuns știintific, care se bazeaza pe legile fundamentale ale psihologiei și fiziologie
 

BNP Ficard Cătălina

Brașov

Biroul notarial Ficard Cătălina Nicoleta îşi desfăşoară activitatea în cadrul Camerei notarilor publici Brasov în circumscripția judecătoriei Brașov din localitatea Brasov, judeţul Braşov.

Av. SASU HORAŢIU - VALENTIN

Brașov

Avocatul Sasu Horațiu - Valentin are sediul în Brașov, Strada Toamnei nr. 24 , sc. A, ap. 2 și este membru al Baroului Braşov, exercitându-și activitatea în calitate de avocat definitiv titular în cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la judecătorii, tribunale, curţi de apel.

Av. Durbacă Alexandrina Adina

Brașov

Activitate de consiliere, consultanță, reprezentare în instanță. Avocat: Durbacă Alexandrina Adina

Program:
Luni- Vineri: 09:00-18:00
Sâmbătă-Duminică: închis

4 rezultate