BrașovService auto

Locație
Tip servicii
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
66 rezultate

Ad Garage Red II

Brașov

AD Garage Red Service este împărţit pe departamente bine delimitate – spălătorie auto, cosmetică auto, service roţi şi service rapid. Service-ul rapid este dotat cu patru elevatoare şi echipamente de service de cea mai bună calitate, ceea ce face procesul de reparare a unui vehicul foarte rapid, fără a pierde din calitate.

Arinovis III

Stupini

Este o societate comercială cu experiență de peste 16 ani în domeniul comercializării și reparării anvelopelor și jantelor auto.

Printre mărcile de anvelope comercializate se numără: Good Year, Dunlop, Fulda, Sava, Debica, Kelly, Michelin, Kleber, BFGoodrich, Tigar, Pirelli,Formula, Bridgestone, Firestone, Hankook, Matador, Kama, Continental, Semperit, Barum.
Pe lângă anvelope, găsiți și jante pentru aproape toate tipurile de autovehicule!

Acord Auto I

Brașov

Compania noastră vă oferă servicii complete pentru întreținerea și servisarea corectă a autoturismului dvs. Pornind de la diagnosticarea completă și corectă a autoturismului până la importul pieselor de schimb necesare și la reparație, echipa noastră vă pune la dispoziție servicii profesioniste complete.

Auto Chelu I

Brașov

Politica firmei pune accent în primul rând pe deservirea clienţilor, cu promtitudine şi profesionalism, oferind un excelent raport calitate-preţ produselor comercializate de la noi.

Maxi Paint

Brașov

Service-ul Maxi Paint Service este un service dinamic, eficient, modern, împărţit în 3 departamente: mecanică, tinichigerie, şi vopsitorie.

Tuning Serv

Brașov

Suntem o gaşcă de mecanici pasionaţi de maşinile 4x4 şi off-road cu experienţă în domeniu de peste 15 ani. Fiecare om este specializat în domeniul lui, ştie să facă ceva şi ştie să o facă bine. 
Ştim şi ne place să reparăm şi să modificăm maşini de teren de la cele mai simple până la cele pentru concursuri de extrem, dar nu ne dăm deoparte nici de la maşinile de asfalt.

Parts Trade

Brașov

Service auto pentru camioane şi autoutilitare uşoare, magazin de piese auto pentru autovehicule rutiere, 
oferim din stoc şi la comandă toată gama de piese auto şi accesorii, lubrifianţi pentru autocamioane, autoturisme, autobuze, remorci şi semiremorci. 

MarsoRom

Brașov

Strategia de început este clară, Marsorom doreşte a fi o firmă de viitor cu personal calificat, stoc disponibil, distribuţie promptă și service specializat. Având tradiţie în afaceri cu anvelope, Marsorom se adresează atât distribuitorilor cât şi consumatorilor finali de anvelope, are soluţii optime pentru autoturisme, 4×4, autoutilitare, camioane, utilaje agricole, și industriale oferind service specializat pentru toată gama de anvelope: montaj, echilibrare şi reparaţii.

Pneu Expert

Brașov

Oferte speciale, anvelope de vară, anvelope de iarnă, promoţii, oferte personalizate, configurător jante de oţel sau de aliaj. 

Top Loreto Grup

Brașov

Top Loreto Grup vă oferă servicii complete pentru autovehiculul dumneavoastră. 
Efectuăm lucrări de:mecanică, tinichigerie, vopsitorie, I.T.P,spălătorie. 

66 rezultate