BrașovÎnchirieri auto și biciclete

Locație
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
9 rezultate

Ecoline Rent a Car & Travel

Brașov

Ecoline - Firmă de închiriere mașini în Brașov și în România.
Suntem o companie de închirieri autoturisme cu sediul în Brașov la International Trade Center. Oferim servicii de Rent A Car peste tot în România.

City Car

Brașov


Închiriază acum o maşină de la City Car și beneficiază de ofertă promoţională!
Livrarea la adresa indicată de client este gratuită (valabil pentru oraşul Braşov).
Efectuăm şi servicii de transfer la aeroport.

Melania

Brașov

Serviciul de rent a car, este unul dintre serviciile oferite de firma noastră "Melania" clienţilor noştri. Suntem printre primii furnizori ai acestui servicu de rent a car apăruţi pe piaţa din România, în partea de Sud, zona Muntenia, respectiv Piteşti şi în zona centrală, respectiv Braşov. Acest serviciu de închirieri auto a apărut din dorinţa noastră de a satisface la un nivel înalt din punct de vedere calitativ, cerinţele şi necesităţile clienţilor în domeniul închirierilor auto.

Intercarro

Brașov

Fii sigur că faci cea mai bună alegere  atunci când vrei să închiriezi o maşină! Cu acest slogan intrăm pe piaţă de închirieri maşini Braşov - rent a car Braşov şi nu vrem să rămână doar un slogan, ci să devină o certitudine!
 

Zozorent

Brașov

Închirieri auto pentru fiecare !
Contactaţi-ne şi vom gasi împreună cea mai bună soluţie!

Autonom

Brașov

Autonom Rent a Car Braşov vă oferă servicii de închirieri auto in judeţul Braşov.
Înfiinţată in martie 2007, agenţia de ănchirieri maşini Braşov vă oferă spre ănchiriere o gamă variată de autoturisme noi, la preţuri oneste.
Agenţia de Rent a Car Braşov / Închirieri maşini Braşov vă oferă gratuit livrarea autoturismului pe toată raza oraşului.
Serviciul de rezervări, livrări/returnări este disponibil non-stop.

DGD Drive

Brașov

Indiferent de buget, motiv sau cerinţe, firma noastră este pregătită să facă faţă oricărei cerinţe din partea celor care ne calcă pragul, punându-va la dispoziţie maşini precum: Dacia, Skoda, Opel, în funcţie deaşteptările dumneavoastră: economie, spaţiu, performanţe, siguranţă sporită.

Rentissimo

De ce să alegi Rentissimo rent a car Braşov? 
Pentru că noi răspundem nevoilor tale cu zâmbetul pe buze!
Şi cum să nu zâmbim când promitem cele mai bune preţuri la închirieri maşini în Braşov. Şi mai mult decât atât, preţurile noastre conţin toate taxele, fără costuri ascunse, fără surprize neplăcute, doar zâmbete.

Sixt

De ce să închiriaţi de la Sixt ? 
- Peste 4000 de locaţii de închiriere din întreagă lume. 
- Închirieri de maşini la preţuri accesibile în Braşov. 
- Închirieri auto în Braşov şi în întreagă lume. 
- Închirieri pe termen lung disponibile. 
- 180,000+ vehiculele din flota noastră. 
- A cincea cea mai mare companie de închirieri auto la nivel mondial

9 rezultate