BrașovMall-uri

Locație
Profil magazin
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
7 rezultate

Star

Brașov

Profil magazin: universal

Magazinul STAR este un centru comercial modern, situat în centrul municipiului Brașov, în imediata apropiere a promenadei de sub Tâmpa.
Complexul comercial STAR oferă clienților spații comerciale și de petrecere a timpului liber, cu o paletă largă de produse, activități și servicii.

Eliana Mall

Brașov

Profil magazin: universal


Conceptul este de mall pentru întreaga familie, astfel că întotdeauna veţi găsi aici activităţi pentru a vă petrece timpul în mod plăcut şi relaxant. Iubitorii de modă găsesc branduri de încălţăminte şi îmbrăcăminte, mobilier şi decoraţiuni, precum şi accesorii sau articole sport.

Coresi Shopping Resort

Brașov

Profil magazin: universal

Coresi Shopping Resort este primul centru de experiențe din Brașov și își propune să devină principala atracție turistică a orașului.

Galeriile Comerciale Orizont 3000

Brașov

Profil magazin: universal

Pentru shopping de cea mai bună calitate vă așteptăm la Galeriile Orizont 3000!

Unirea Shopping Center

Brașov

Profil magazin: universal

Unirea Shopping Center este un important centru comercial al orașului.
Subsolul găzduiește supermarket-ul Penny XXL, și o zonă de servicii.
Parterul, etajul 1 și etajul 2 sunt destinate spațiilor comerciale, iar etajul 3 este destinat zonei de entertainment și food-court.

 

Magnolia Shopping Center

Brașov

Profil magazin: universal

Un altfel de mall pentru brașoveni!
Este locul în care brașovenii și nu numai, pot găsi o gamă diversificată de produse și servicii.
Magnolia Shopping Center și-a propus să devină un spațiu reconfortant și primitor pentru brașoveni, reușind astfel în cei nouă ani de existență, o relație de intimitate cu clienții săi loiali.

Universal Negoiu

Făgăraş

Profil magazin: universal

Este principalul centru comercial al Făgărașului și este construit pe 4 nivele.
Are o suprafață construită desfășurată de 5090 mp și spațiu de vânzare şi depozitare pe fiecare nivel în suprafață de 1018 mp.
Dispune de subsol cu spații de depozitare și rampă de încărcare-descărcare.
Este dotat cu lift de persoane; două lifturi de marfă; centrală termică proprie.

7 rezultate