Spitale, clinici și farmacii

Maternitatea - Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie  ” Dr. I.A.Sbârcea”
Maternitatea - Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie ” Dr. I.A.Sbârcea”
Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Dr. I. A. Sbârcea, cunoscut și drept Maternitatea Brașov, dispune de 4 secții de obstetrică-ginecologie și două secții de neonatologie. Are serviciu de ambulanță 24 din 24 ore și medici de gardă cu regim permanent.
Spitalul Clinic Județean de Urgență
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a dezvoltat cu succes de-a lungul timpului, o gama larga de servicii medicale pentru persoanele din orasul si judetul Brasov, precum si alte judete vecine.  
Detalii Adauga la favorite
Spitalul Clinic de copii
Spitalul Clinic de Copii include servicii medicale spitalicești pentru patologia care necesită internare în specialitățile: pediatrie, alergologie și imunologie clinică, diabet, nutriție și boli metabolice, hemato-oncologie, chirurgie, ortopedie pediatrică, oftalmologie,...
Detalii Adauga la favorite
Farmacia  Farmacom - Griviței
Farmacia Farmacom - Griviței
Farmacie deschisă NON STOP: 
Clinica Promed
Clinica Promed oferă servicii medicale complete și personalizate, pentru a ajuta clienții să își mențină sănătatea și să își recapete vitalitatea.
Detalii Adauga la favorite
Spitalul Militar de Urgență Regina Maria
Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov este o unitate sanitară cu paturi a Ministerului Apărării Naţionale a cărei tradiţie se întinde pe mai mult de două secole şi care poartă cu mândrie acest nume încă din luna mai a anului 1922, în baza decretului prin care...
Detalii Adauga la favorite
Clinica Medivers
Clinica Medivers îți deschide ușile către o gamă completă de servicii medicale, cu scopul de a te îngriji atât pe tine, cât și pe cei dragi.
Detalii Adauga la favorite
Clinica New Line
Cu o echipă de profesioniști dedicați și pasionați de sănătatea pacienților, clinica medicală NewLine și-a câștigat reputația prin furnizarea de soluții medicale inovatoare și personalizate. Domeniile de expertiză ale clinicii acoperă o gamă largă de specializări, inclusiv...
Detalii Adauga la favorite
CliniqA
Cu o reputație strălucitoare și un angajament profund față de sănătate, CliniqA este o destinație medicală de primă clasă, oferind servicii medicale comprehensive pentru toți cei ce caută calitate și excelență.
Detalii Adauga la favorite
Farmacia Contamar
La Drogheria Contamar, veți descoperi produse pentru o alimentație sănătoasă și suplimente alimentare de la producători autohtoni și internaționali precum Sano Vita, Secom și alții. Gama sa bogată de suplimente alimentare acoperă diverse afecțiuni, de la susținerea sistemului...
Detalii Adauga la favorite
L - V: 09:00 - 20:00 / S: 10:00 - 16:00
Brașov
Spitalul Clinicco
Spitalul Clinicco oferă servicii medicale de înaltă calitate, cuprinzând toate etapele îngrijirii medicale: prevenție, investigații complete, intervenții cardiovasculare și recuperare medicală.
Detalii Adauga la favorite
Dental Craft
Clinica stomatologică Dental Craft este situată în apropiere de mall-ul Coresi, face tot posibilul pentru a oferi pacienților zâmbete perfecte, complete și sănătoase. Misiunea Dental Craft este de a restabili sănătatea și funcționalitatea orală a pacienților care îi trec pragul.
Detalii Adauga la favorite