Excursii Montane

53 vizualizări Adauga la favorite

Organizăm ture și excursii montane pentru grupuri de la 1 la 10 persoane cu 1 ghid însoțitor, sau mai mult de 10 persoane cu 2 ghizi. Invităm iubitorii muntelui în drumeții montane în Piatra Craiului, Bucegi, Făgăraș, Retezat, Apuseni …sau în orice alt masiv muntos din România.

A merge într-o drumeție, sau la schi, cu un ghid nu înseamnă altceva decât că te afli în deplină siguranță tot timpul, înseamnă că poți fi relaxat pe tot parcursul turei, deoarece ghidul știe tot timpul unde vă aflați, cât mai este până la următoarea cabană sau până la locul de campare.
Ghidul va lua întotdeauna cele mai bune decizii în privința traseului, a popasurilor, știe unde sunt izvoarele, iar în caz de nevoie găsește întotdeauna o soluție alternativă, deoarece cunoaște foarte bine zona.

Drumețiile montane se pot efectua pe tot parcursul anului, pe durata unei zile sau se pot extinde de la 2-3 zile, până la o săptămână.
Reușita unei drumeții pe munte depinde și de cunoștinte practice de orientare și adăpostire. Ghizii noștri sunt calificați și au experiența în ture montane de diverse grade de dificultate, diferite altitudini și distanțe. Ne ocupăm de toate detaliile: traseu, program, cazare, precum și de distracție.

Din aceeași categorie

Wow Discover
Agenția de Turism Wow Discover - locul unde vacanța ta devine wow!
Detalii Adauga la favorite
Ghizii Brașovului
"Ghizii Brașovului" nu sunt doar ghizi turistici obișnuiți, ci un grup de prieteni cu aceleași pasiuni profunde pentru natură, munte și aventuri în aer liber.
Detalii Adauga la favorite
DIMM Travel
Cu o viziune dedicată călătoriilor și pasiune pentru experiențe de neuitat, Dimm Travel se distinge ca un etalon al serviciilor turistice.
Detalii Adauga la favorite
Day Trips Brașov
Ramona este un ghid certificat de mai bine de 15 ani, și s-a născut și a crescut în Brașov. Alături de echipa sa de ghizi locali certificați, ea împărtășește istoria și magia locurilor în care trăiește cu alți entuziaști.
Detalii Adauga la favorite