Asociația Ghizilor Montani din România

40 vizualizări Adauga la favorite

AGMR organizează și desfașoară excursii / drumeții sau ascensiuni montane pe stânca, zăpadă sau teren mixt, ture de schi sau schi în afara pârtiilor, cu persoane individuale sau grupuri de persoane; acordă asistență de specialitate clienților, desfășoară stagii de instruire în domeniul turismului montan cu toate categoriile de persoane interesate, în funcție de cerințele și particularitățile acestora; organizează activități outdoor pentru persoane și firme interesate de tipul team-building și turism de aventură.
 

Asigurăm și menținem un standard profesional ridicat in domeniul activitatii de ghid montan (drumetie montana, alpinism, schi in afara partiilor).
Ne implicăm în perfecționarea legislației în domeniu în concordanță cu cerințele și exigențele impuse de dezvoltarea turismului internațional

Din aceeași categorie

Viotop Travel
Viotop Travel, o agenție de turism cu capital privat, reprezintă alegerea ideală pentru călătorii pasionați de aventuri și experiențe unice. Înființată în 2002, această companie în plină dezvoltare se remarcă prin serviciile de calitate oferite în domeniul călătoriilor. Cu o...
Detalii Adauga la favorite
Estella Travel
Agenția Estella Travel oferă excursii cu avionul, cu autocarul în străinătate, excursii interne, închiriere autocare, bilete de avion venind în întâmpinarea clienților cu numeroase oferte pentru sejururi și circuite.
Detalii Adauga la favorite
Voyager Turism
Agenția Voyager Turism a luat naștere în anul 2006. De atunci, aceasta se străduiește să ofere cele mai memorabile aventuri în destinații deosebite, transformând fiecare călătorie într-o poveste de neuitat.
Detalii Adauga la favorite
Day Trips Brașov
Ramona este un ghid certificat de mai bine de 15 ani, și s-a născut și a crescut în Brașov. Alături de echipa sa de ghizi locali certificați, ea împărtășește istoria și magia locurilor în care trăiește cu alți entuziaști.
Detalii Adauga la favorite