InfoMetropola

www.metropola.ro

Am lansat pentru voi metropola.info – ghidul Metropolei tale, atât din respect pentru comunitatea brașoveană cât și pentru sprijinirea faimei pe care "orașul Coroanei" o merită.
Vrei să îți promovezi afacerea?
Dacă vrei ca afacerea ta să fie una de succes, contactează echipa Metropola, iar noi o vom face cunoscută pe metropola.info. Afacerea ta nu trebuie să lipsească din ghidul Metropolei tale, care cu siguranță reprezintă o nouă și puternică cale de promovare a tuturor afacerilor din Metropolă.
Nu știi unde să îți repari mașina? Vrei mereu să știi când au loc cele mai tari evenimente și petreceri? Cauți un bar, o pensiune sau un restaurant?
Intră pe metropola.ro și vei fi în permanență la curent cu tot ce se petrece în județul tău, ... pentru că toate acestea le vei afla de la noi.
 

Revista Metropola

Revista Metropola este o publicaţie lunară şi gratuită, distribuită în Braşov, Poiana Braşov, Codlea, Hărman, Ghimbav şi zona Bran-Moeciu. Aceasta este distribuită în următoarele tipuri de locaţii: instituţii culturale, centre de afaceri, centre de recreere, săli de fitness, clinici private, saloane şi centre de înfrumuseţare, hoteluri, restaurante, cafenele, etc.