InfoInformații legale

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate a website-ului www.metropola.info
 

Notă de informare privind protecţia datelor personale
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, cât şi potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Preţul Zilei SRL va administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de către utilizatori.
Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supuşi unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, utilizatorii au dreptul să se opună prelucrării datelor personale şi să solicite ştergerea acestora din arhivă.
Pentru exercitarea acestor drepturi, clienţii au la dispozitie adresa de e-mail din secţiunea de Contact a site-ului.
Această politică de confidenţialitate se referă la modul de colectare şi utilizare a datele personale furnizate pe site-ul www.metropola.info.  Pentru întrebări în legătură cu această politică de confidenţialitate, scrie-ne pe adresa specificată în secţiunea "Contact". Multumim pentru înţelegere.
Pentru a beneficia de serviciile de newsletter de pe site-ul metropola.info este necesară completarea formularului de înscriere.
Pentru înscriere, sunt necesare datele de contact (ex. nume, prenume, oraş, adresă email). metropola.info foloseşte aceste informaţii pentru a contacta clienţii în legătură cu serviciile pentru care şi-au exprimat interesul. După completarea formularului de aderare, metropola.info trimite un e-mail de confirmare necesar pentru validare. Acest e-mail se trimite o singură dată, dacă respectivul client nu solicită retrimiterea lui.
Persoanele înscrise la newsletter se pot dezabona oricând de la materialele informative metropola.info prin intermediul unui link oferit odată cu fiecare material informativ trimis prin email.
metropola.info nu va dezvălui date personale de identificare niciunui terţ decât cu permisiunea explicită a utilizatorilor sau când există o obligaţie legală în acest sens.
Informaţii colectate automat de către metropola.info Serverul metropola.info colectează automat anumite date de identificare non-personale - adresa de IP a calculatorului clientului, browser-ul folosit, referinţe şi pagini vizualizate la vizitarea site-ului. metropola.info utilizează aceste informaţii pentru a înţelege felul în care vizitatorii navighează pe site, cu scopul de a ajuta utilizatorii să beneficieze cât mai mult de prezenta lor pe Internet. Metropola.info nu coroborează sub nicio formă aceste informaţii cu datele personale de identificare ale clienţilor.
Dezvăluirea datelor personale
metropola.info va dezvălui datele personale colectate unor terţi în condiţiile descrise mai sus. De asemenea, metropola.info va dezvălui datele personale colectate în cazul în care legea o cere sau dacă este absolut necesar pentru a respecta prevederile legale, a coopera cu autorităţile, a ne supune procedurilor juridice sau a proteja drepturile juridice ale metropola.info.
Dacă datele personale ale utilizatorilor sau clienţilor metropola.info nu mai sunt de actualitate sau dacă nu mai doresc să utilizeze serviciile oferite de SC Preţul Zilei SRL, aceştia le pot corecta, actualiza sau şterge prin modificarea informaţiilor pe pagina de utilizator sau prin e-mail către metropola.info.
Securitate
Siguranţa datelor personale înscrise pe site constituie una dintre priorităţile metropola.info. Cu toate acestea, metropola.info își atenționează clienții că nicio informație transmisă via Internet nu poate fi în totalitate sigură și recomandă maximă atenție la completarea acestui tip de date online. În aceste condiții, metropola.info se angajează să ia toate măsurile posibile pentru a asigura securitatea informațiilor clienților.
Modificarea politicii de confidențialitate
Metropola.info se angajează să facă publică pe site, în homepage, orice modificare a prezentei politici de confidențialitate, dacă aceasta afectează datele personale ale clienților.
 

Evenimente următoare în Brașov

Evenimentele din Brașov vor fi disponibile în curând.

Recomandări în Brașov

Recomandările din Brașov vor fi disponibile în curând.

Cazare în regim hotelier

metropola.info