SibiuHoteluri

Locație
Clasificare
Dotări
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
34 rezultate

Hotel Continental Forum

Sibiu

Hotelul a marcat sfârșitul epocii hanului medieval și începutul industriei hoteliere moderne. Situat într-o clădire istorică din centrul oraşului Sibiu, hotelul de 4 stele Continental Forum oferă camere elegante cu acces gratuit la internet Wi-Fi. Oaspeţii pot savura preparate din bucătăria tipică balcanică şi internaţională la restaurant.Continental Forum Sibiu se află la doar 3 minute de mers pe jos de Muzeul Brukenthal şi de Piaţa Mare. 

Hotel & Spa Hohe Rinne

Păltiniș

Hotelul în stil alpin se află în Păltiniș, a doua stațiune montană ca mărime din România, într-o locație liniștită în centrul istoric al oraşului. Hohe Rinne Păltiniș este situat la 200 de metri de telescaunul principal, la 3 km de pârtiile de schi Arena Platos şi la 8 km de Arka Adventure Park, oferind acces gratuit la un centru spa cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saune, peșteră de sare și sală de fitness. Wi-Fi este gratuit.

Hotel Ramada

Sibiu

Hotelul Ramada Sibiu este un hotel modern de 4 stele, situat în centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de zona pietonală și de Piața Mare. Proprietatea oferă acces WiFi gratuit și pune la dispoziție un centru de fitness și un centru mare de conferințe.Hotelul are un lift cu vedere panoramică la Centrul Vechi. De asemenea, acest hotel elegant include Restaurantul Atrium şi 2 baruri cochete.

Hotel Cindrel

Sibiu

Hotelul Cindrel este situat la 500 de metri de pârtia de schi Păltiniş,într-o zonă liniştită și reprezintă o destinație de vacanță pentru toate anotimpurile, oferind facilitați atât pentru evenimente corporative cât și pentru petrecerea timpului liber. Hotelul are un restaurant, ce serveşte preparate din bucătăria internaţională, zonă de wellness cu piscină interioară, precum şi sală de fitness. Oferă bufet la mic dejun şi internet Wi-Fi gratuit. 

Hotel Hilton

Sibiu

Hilton Sibiu se află la 50 de metri de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra în aer liber şi oferă acces gratuit la piscină şi la centrul spa. Hotelul oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi TV prin cablu.Camerele sunt spaţioase şi au balcon cu vedere la Munţii Carpaţi. 

Hotel Edelweiss

Mediaș

Situat la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului şi de gara din Mediaş, hotelul Edelweiss oferă camere cu aer condiţionat, TV prin cablu şi acces gratuit la internet Wi-Fi, un restaurant şi parcare gratuită.Atmosfera este originală și călduroasă, caracteristică fiind ospitalitatea românească.

Best Western Silva Hotel

Sibiu

Hotelul Silva este situat în Parcul Sub Arini din Sibiu, la 1 km de centrul istoric.Camerele noastre ofera confortul total al momentului.În apropierea hotelului există un teren de tenis, iar oaspeţii pot face jogging sau plimbări în parc. In saloanele noastre restaurant, veti fi rasfatati cu specialitati si delicii culinare. O oaza de liniste in inima orasului, Hotelul Silva este locul ideal pentru cei care apreciaza plimbarile in natura sau joggingul.  

Hotel BinderBubi

Mediaș

Situat într-o zonă verde şi liniştită, la 2 km de centrul oraşului Mediaş, hotelul BinderBubi oferă un centru spa ultramodern şi o piscină interioară încălzită. Conexiunea WiFi este gratuită.

Hotel Dobsi

Bazna Băi

Hotelul Dobsi este situat în stațiunea Bazna Băi, la 6 km de biserica fortificată, în stil gotic, din satul Boian. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească, iar oaspeţii pot lua masa şi pe terasa de vară. Hotelul vă oferă propriul restaurant, ideal pentru oaspeţii care doresc să ia masa în incinta hotelului. Pe vreme caldă oaspeții sunt invitați să servească masa în aer liber pe terasa de afară. 
 

Horeum Boutique Hotel

Șura Mare

Ambianța naturală îmbinată cu condițiile excelente de cazare, amabilitatea față de clienți, mâncarea din bucătăria româneasca și internațională fac din Horeum Boutique Hotel locul de cazare ideal. Restaurantul Horeum vă așteaptă cu un meniu bogat și variat, cu un personal amabil, gata să răspundă tuturor solicitărilor clienților care ne trec pragul.

34 rezultate