SibiuCabane și camping

Locație
Clasificare
Dotări
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
11 rezultate

Camping De Oude Wilg

Cârţa

Campingul De Oude Wilg este situat în satul Cârța la poalele Munților Făgaraș și oferă locuri de campare pentru corturi sau rulote. Locurile de campare sunt dotate cu prize pentru energie electrica (6 Amp). Grupul sanitar dispune de dușuri și wc-uri bine întreținute. Camping De Oude Wilg  oferă deasemenea acces la o bucătărie dotată cu plită, fierbător de apă, frigider, veselă, tacamuri.

Cabana Ovidiu

Rîu Sadului

Cabana Ovidiu din Râu Sadului este o cabană cu aspect tradiţional, decorată rustic şi care are o capacitate de 18 locuri dispuse în 8 camere.Toate unităţile de cazare includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, iar unele au terasă şi/sau balcon cu vedere la munte. De asemenea, au zonă de luat masa şi o bucătărie dotată cu prăjitor de pâine şi frigider. Prosoapele sunt incluse. Între facilităţile pe care le oferă această cabană se numără un living decorat în stil rustic, bucătărie mobilată şi utilată cu tot ceea ce trebuie pentru gătit, parcare pentru maşini, terasă, încălzire centrală, sală de conferinţe, masă de ping-pong, masă de biliard, râu care trece prin curte şi grătar în curte.

Camping Ananas

Cisnădioara

Terenul de campare și cabane bine întreținute sunt situate la aproximativ 12 km de Sibiu pe marginea Carpaților Meridionali.
Oferim facilități moderne, spaţii sanitare, spații pentru rulote, luncă pentru amplasarea corturilor, cabine de bază și vile confortabile pentru un sejur scurt sau lung în sudul Transilvaniei.

Cabanele Welti

Ocna Sibiu

Bine ați venit la Cabanele Welti din Ocna Sibiului! 
Cabanele sunt construite integral din lemn masiv, acestea sunt situate la doar 5 minute de mers pe jos de lacurile sărate și de complexul balnear Ocna Sibiului. 

Camping Sălişteanca

Sălişte

Campingul nostru este situat la o distanţă de 500 metri faţă de centrul oraşului Sălişte,capitala spirituală a Mărginimii Sibiului, şi la 20 de kilometri faţă de Sibiu,capitala culturală a Europei în 2007. În aceste împrejurimi veţi găsi munţi solitari, dealuri fermecătoare, sate care păstrează vechi obiceiuri şi tradiţii, oraşe medievale ca din poveşte, catedrale construite în stil gotic şi ape cristaline de munte. Pretutindeni veţi vedea turme de oi, iar primăvara pe hornurile caselor, berzele îşi construiesc cuibul.

Cabana Basmelor

Rîu Sadului


Cabana Basmelor este situată în comuna Râu Sadului şi oferă o grădină și facilităţi de grătar. Oraşul Sibiu este la 26 km. Toate unităţile au baie comună, cu duş. Sunt puse la dispoziţie prosoape şi lenjerie de pat. Cabana Basmelor are loc de joacă pentru copii. Oaspeţii pot juca tenis de masă la proprietate, iar zona este apreciată de amatorii de drumeţii.

Păltiniș este la 47 km de Cabana Basmelor. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 28 km de proprietate. 

Căsuţe de Vacanţă - Complex Ben

Ocna Sibiu

Căsuţe de Vacanţă - Complex Ben se află în Ocna Sibiului, la 14 minute de mers cu maşina de Sibiu. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Unităţile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele beneficiază de terasă şi/sau patio cu vedere la grădină. Căsuţe de Vacanţă - Complex Ben oferă unităţi de cazare cu baie privată dotată cu duş.

Cabana Nora

Rîu Sadului

Cabana Nora se află situată în comuna Rau Sadului jud.Sibiu, una din cele mai înalte localităţi din Mărginimea Sibiului. Cabana structurată pe trei nivele dispune de 103 locuri de cazare.  Reţelele de telefonie mobilă disponibile în zonă sunt Cosmote si Vodafone. Există internet WI-FI wireless gratuit. Cabana are în incintă locuri de parcare păzite. Putem organiza excursii pe trasee montane , partide de pescuit la păstrăv pe râu sau în lacuri de munte și focuri de tabară. Se pot organiza mese festive, botezuri,nunti, conferinţe şi banchete. Punem la dispoziţie spaţiu pentru sesiuni de training, team-building sau orice alt eveniment la cerere.

Camping Două Lumi

Blăjel

Camping Două Lumi din Blăjel pune la dispoziţie posibilitatea campării cu cortul într-un spaţiu amenajat cu piscină.

Cabana Larisa

Ocna Sibiu

Cabana Larisa din Ocna Sibiului, construită integral din lemn, vă oferă spațiul pentru petrecerea cât mai frumoasă a timpului dumneavoastră liber. Fie că este vorba de o mini-vacanță, un weekend sau un concediu, la noi veți găsi oaza de liniște pe care o căutați. Cabana este amplasată într-o zonă liniștită la câteva minute de lacurile sărate. 

11 rezultate