Ambientul de vis, priveliștea munților acoperiți cu păduri de molid, brad sau fag, pajiștile pline de verdeață, vin să completeze senzația de relaxare pe care o veți avea atunci când o să-i treceți pragul. 
Livingul pensiunii nostre decorat in stil rustic și conceput special pentru a crea un mediu cât mai intim, vă oferă posibilitatea de a vă relaxa ascultând muzica în timp ce savurați o cană de vin sau ceai. 
Pe terasa exterioară veți putea petrece clipe de neuitat, admirând peisajul oferit de pădurea care încadrează locația noastră împreună cu munții. 
Este destinația ideală pentru cei care doresc să își petreacă câteva zile la munte, fie la un grătar, într-un mediu nepoluat, de vis, înconjurați de natură, unde mângâiați de răcoarea aerului curat de munte, veți putea admira splendida panoramă oferită de măreția munților Cindrel. 
Cabana Ovidiu vă invită să vă petreceți sfârșitul de săptămână și nu numai într-o construcție nouă ce vă pune la dispoziție camere de închiriat și un loc de luat masa mai mult decât generos aflat în totalitate la dispoziția turiștilor. Cabana vă mai pune la dispoziție gratuit biliardul, masa de tenis, grătar in aer liber, terasă amenajată rustic, darts, living, încercand sa ofere turiștilor cât mai multe posibilități de petrecere a timpului liber.