SibiuAparthotel

Locație
Dotări
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
11 rezultate

Traian's Apartments

Sibiu

Situat în Sibiu, Traian's Apartments oferă diferite unități de cazare cu WiFi gratuit și TV cu ecran plat și canale prin cablu.Se află la 800 de metri de Piața Mare și la 10 minute de mers pe jos de Podul Minciunilor.Gara principală este la 2 km. La 5 minute de mers pe jos se află un magazin alimentar, o stație de autobuz și un restaurant.

Schiller Apartment

Sibiu

Unitatea de cazare Schiller Apartment, situată la mai puţin de 240 de metri de Piaţa Mare, lângă Muzeul Brukenthal din Sibiu, oferă un studio cu TV prin cablu, o chicinetă, precum şi o zonă combinată de living şi dormitor. Aceasta oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.

Sibiu Apartment

Sibiu

Sibiu Apartment se află în Sibiu, la 200 de metri de Piața Mare, Primărie și Muzeul Național Brukenthal. Acesta este mobilat complet și oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.

Brukenthal Central Apartments

Sibiu

Brukenthal Central Apartments Sibiu este o proprietate amenajată într-o clădire istorică din centrul orașului Sibiu. Oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu Wi-Fi gratuit. Proprietatea se află la 150 m de Piața Mare și la 250 m de Piața Mică.

YellowBoot Aparthotel

Sibiu

YellowBoot Aparthotel este situat în zona istorică a oraşului Sibiu, într-o clădire renovată din secolul al XVIII-lea. Podul Minciunilor, cel mai vechi pod de fontă din România, se află la 150 de metri. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Blumenhaus Apartments

Sibiu

Blumenhaus Sibiu se află în inima orașului Sibiu, la doar 100 de metri de Piața Mică și la 200 de metri de Piața Mare. WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Are o curte interioară liniștită.

Charter Apartments

Sibiu

Charter Apartments se află în Sibiu, în zona Calea Cisnădiei, la 5 minute de mers cu mașina de centru. Oaspeții pot parca gratuit autoturismul la proprietate, în parcarea cu sistem de supraveghere video și pot utiliza gratuit conexiunea WiFi.Apartamentele au TV prin cablu, chicinetă complet utilată, baie privată și balcon.

Grand Central Studios

Sibiu

Apartamentele și garsonierele în regim hotelier Sibiu Grand Central sunt situate ultracentral, la 1 - 10 minute de mers pe jos de Piața Mică și Piața Mare din Sibiu, și la 5-15 minute de mers pe jos de Gara Sibiu și Autogara Sibiu.Cu capacități de cazare de până la 6 persoane/apartament și 2-3 persoane/garsonieră, apartamentele Grand Central constituie alternativa perfectă de cazare în orașul Sibiu.

Arhivelor Apartment

Arhivelor Apartment oferă cazare în Sibiu. Piața Mare se află la 100 m. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Turnul Sfatului din Sibiu se află la 200 m de Arhivelor Apartment. Aeroportul Internaţional Sibiu este situat la 5 km. 
Toate unitățile de cazare sunt dotate cu TV cu ecran plat. Oaspeții au la dispoziție bucătărie cu plită de gătit, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, frigider, aparat de cafea și ceainic, precum și zonă de luat masa. Fiecare unitate de cazare are o baie proprie cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. Prosoapele sunt incluse în tarif.

Studio Family

Sibiu

Studio Family se află în Sibiu și oferă WiFi gratuit și unități de cazare care permit accesul cu animale de companie. Unitățile de cazare includ cadă spa. Pasajul Scărilor este situat la 2,1 km de proprietate. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

11 rezultate