SibiuÎnchirieri auto și biciclete

Locație
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
19 rezultate

Quattro Rent

Sibiu

Compania oferă clienților săi autoturisme și autoutilitare fiabile în regim de rent a car, la cele mai mici prețuri de pe piață. Oferta este variată, începand cu clasa mini și până la autoutilitare de capacitate mica și platforma auto.

Savian

Sibiu

Program Non Stop fără taxare suplimentară
Garantăm cele mai mici tarife la inchirieri auto Alba Iulia
Transfer aeroport-preluare(Cluj, Sibiu, Tg Mureș)
Gratis pentru închirieri mai lungi de 5 zile.

Hertz

Sibiu

Hertz România este o companie ce oferă clienților servicii de închiriere mașini pe termen scurt sau lung.
Preţ variabil

FMN rent-a-car

Sibiu

FMN Rent oferă servicii de închiriere auto la Aeroportul Sibiu la standarde europene cu mașini de înaltă calitate și servicii prompte oferite la cele mai bune prețuri de pe piață.
Pentru noi, principiile principale sunt siguranța conducătorilor auto și menținerea flotei de mașini de închiriat întotdeauna nouă.

Primus

Sibiu

Suntem una dintre cele mai vechi companii de închirieri mașini din România, ceea ce înseamnă că experiența și cunoștințele pe care le-am oferit în mai mult de 15 ani de catre Primus Rent a Car Sibiu vor fi întotdeauna alături de dumneavoastră. Înțelegem nevoile clienților noștri și suntem 100% în a satisface așteptările lor. 

A1 rent a car

Sibiu

A1 Sibiu rent a car a pornit la drum în anul 2007 cu o echipă tânără și motivată pentru a aduce în întâmpinarea dvs, a clienților noștri o diversitate de mașini accesibile, astel încât dorințele să fie pe măsura așteptărilor.În decursul anilor am învățat cel mai eficient mod prin care putem satisface cerințele de pe piața închirierilor auto Sibiu. Deși suntem o societate locală de închirieri mașini vaă stăm la dispoziție cu o mare varietate de modele de marcă, atent verificate, confortabile și sigure.

Auto&Stil

Sibiu

AutoStil Rent a Car România își propune să devină un expert în turism și transporturi. Prin serviciile pe care le oferim (iînchirieri mașini în Sibiu și București), dorim să întâmpinăm nevoile clienților noștri - turiști și parteneri de afaceri - astfel incât sa devenim un partener de încredere în călătorii de afaceri și vacanțe de succes.

Auto Rent Cars

Mediaș

Pentru o persoanăa de succes, masșina nu e doar un mijloc de transport ci parte integranda tă din imaginea sa. Fie caă îți dorești săa creezi o impresie bună iîntr-un anumit loc sau îți dorești saă te plimbi confortabil prin oraș, AUTO RENT CARS îți îndeplinește dorințele.

Gammis

Mediaș


Printre principalele servicii si produse:
Oferirea de produse financiare pentru RCI Leasing Romania pentru finantarea autovehiculelor noi
• Oferirea de produse de asigurare RCA si CASCO
• Vinzarea si distribuirea unei game largi de piese de schimb si accesorii Originale pentru autovehicule Dacia.
• Vinzarea si distribuirea unei game largi de piese de schimb, accesorii,uleiuri si anvelope pentru Autoturisme, Camioane, Utilaje si Masini Agricole
• Repararea si intretinerea autovehiculelor marca Dacia si Multimarca.
• Tractare auto.
• Oferirea de servicii de depozitare a anvelopelor vara/iarna in Hotelul de Anvelope propriu
• Inspectie tehnica periodica ( ITP ) pentru autoturisme, autoutilitare pana in 3,5 t, autovehicule cu tractiune 4x4, Mopede si Motociclete
• Inchiriere de autoturisme.

19 rezultate