SibiuÎnchirieri auto și biciclete

Locație
Extra
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
19 rezultate

Autonom

Sibiu

Autonom Rent a Car Sibiu oferă servicii de închirieri auto în județul Sibiu. Cea mai mare firma de închirieri mașini din România, cu o acoperire naționala de 41 de centre în 28 orașe și un parc auto de peste 2000 de autoturisme noi. Agenția de închirieri mașini Sibiu, vă oferă spre închiriere o gamă variată de autoturisme noi, la prețuri oneste. De asemenea, beneficiați gratuit de livrarea autoturismului închiriat la orice adresă de pe raza orașului Sibiu. ​Serviciul de rezervări, livrări/returnări este disponibil non-stop.

Autonom aeroport

Sibiu


 Agenția de închirieri mașini Sibiu, vă oferă spre închiriere o gamă variată de autoturisme noi, la prețuri oneste. Autonom Rent a Car Sibiu oferă servicii de închirieri auto în județul Sibiu. Cea mai mare firma de închirieri mașini din România, cu o acoperire naționala de 41 de centre în 28 orașe și un parc auto de peste 2000 de autoturisme noi.De asemenea, beneficiați gratuit de livrarea autoturismului închiriat la orice adresă de pe raza orașului Sibiu. ​Serviciul de rezervări, livrări/returnări este disponibil non-stop.

Smart7 - Rent a Car

Sibiu

La SMART 7 RENT-A-Car Sibiu, aveți parte de servicii rapide, eficiente și de calitate occidentală, oferite de agenții noștri, care vorbesc perfect limbile engleză, germană, franceză și maghiară.

Rent a car Sibiu

Sibiu

Compania noastră se ocupă de servicii de rent a car și închirieri auto Sibiu. În spatele echipei Prosper Motors sunt oameni cu o experiență de 5 ani în domeniul rent a car. 
Serviciile noastre de închiriere auto în Sibiu, vin în întâmpinarea clienților noștri și satisfac toate cerințele acestora.

Sixt

Sibiu

Imediat ce ați ajuns pe Aeroportul International Sibiu puteți închiria tipul de autoturism de care aveți nevoie la biroul de rent-a-car al Sixt. Important centru cultural și economic al Transilvaniei, Sibiu a fost capitala regiunii între anii 1692-1791 și pentru aproape doua decenii în secolul XIX. Sibiul este unul dintre orașele cu cel mai mare nivel de investiții străine la nivel național iar în ultimii ani a cunoscut o renaștere economică și culturală importantă. 

Swiso

Sibiu

SWISO rent a car Sibiu a fost înființată cu dorința de a veni în întâmpinarea celor care vor să închirieze o mașină, fie pentru călătorii turistice sau de afaceri.
Închirierea unei mașini din flota SWISO rent a car Sibiu, oferă libertatea și flexibilitatea unei călătorii liniștite și în siguranță.

Avis

Sibiu

Avis Rent a Car vă pune la dispoziție o gamă variată de autoturisme de închiriat, în Sibiu și în locații în cele mai importante orașe ale țării, pentru toate nevoile dumneavoastră de călătorie și transport.
Obiectivul primordial al companiei este să ofere cele mai bune servicii de închirieri auto care să satisfacă cerințele prezente și viitoare ale clienților săi.

Templer

Sibiu

Rent a car Sibiu oferă clienților care doresc să călătoreasca sigur, rapid și ieftin, posibilitatea de a închiria mașini pentru deplasarea în orice locație din România. Dacă dorința de a te mișca dintr-un loc în altul îți dă bataie de cap, atunci este timpul să închiriezi o mașina de la Masini - un partener de încredere.
Program zilnic între orele 08:00 - 23:00.

Închirieri biciclete Cristian

Cristian

Centrul nostru de închirieri vă oferă o gamă diversificată de biciclete de munte de cea mai bună calitate (modele SCOTT 2013 – 2014).

i`Velo

Sibiu

I’Velo, cel mai important proiect multianual de bike-sharing din România. Misiunea proiectului este introducerea bicicletei în peisajul vieții urbane ca mijloc de transport alternativ. Lansat în 9 mai 2010 de Green Revolution și Raiffeisen Bank, I’Velo este prezent în București, Brașov, Constanța, Iași, Sibiu, Oradea și Alba Iulia. 

19 rezultate