SibiuCând să vii

Locație
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
17 rezultate

Sibiu Fashion Days

Sibiu

    Două zile dedicate modei: un eveniment ce aduce în Piaţa Mare a Sibiului cei mai importanţi designeri de gen din România, branduri consacrate, colecţii baroc şi momente culturale.

Feeric Fashion Week

Sibiu

Festivalul Internaţional de Modă şi Artă Contemporană de la Sibiu este cel mai important festival de creaţie vestimentară şi artă contemporană din România. Timp de patru zile festivalul ce se desfăşoară în Piaţa Mică şi alte locaţii, cuprinde prezentări de modă, expoziţii, seminarii, piese de teatru, conferinţe, lansări de carte etc.

Festivalul Internațional de Teatru

Sibiu

     Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este cel mai important eveniment de gen din România şi este considerat al treilea ca importanţă în Europa. Creat ca o platformă de schimburi culturale valoroase şi o interfaţă a axei culturale europene est-vest, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu probează în această perioadă importanţa asocierii evenimentelor socio-culturale cu cele educaţionale, turistice şi de mediu ca factori activi ai dezvoltării culturale la nivel local, regional, naţional, european şi internaţional pe termen mediu si lung.

ARTmania Festival

Sibiu

Tarja, Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six, Riverside, Beyond the Black si Walkways sunt primele trupe confirmate pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului ARTmania, care se întoarce cu un line-up de excepție în Piața Mare din Sibiu, în perioada 28-29 iulie. Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a ediție a festivalului promite, pe durata a două zile, concerte cu cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriți ai marilor festivalurilor internaționale, un mix de stiluri și genuri, care răspunde așteptărilor celor interesați, an de an, de festivalul de la Sibiu. Festivalul ARTmania se desfășoară anul acesta sub egida “Take a Stand”, o campanie de încurajare a implicării civice și a coeziunii sociale și o declarație pentru apărarea valorilor europene.  

Concerte Estivale

Sibiu

 Festivalul îşi propune realizarea pe perioada verii a unei serii de concerte speciale cu participare internaţională. În spaţii mai mult sau mai puţin convenţionale, vor fi prezentate lucrări muzicale din repertoriul clasic (muzică barocă, valsuri, uverturi) dar şi lucrări inedite (muzică de film, rock simfonic, pop, muzică de divertisment) din creaţia compozitorilor români şi străini.

Festivalul Internațional de Film Transilvania

Sibiu

      Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este cel mai important festival de film din România deschis competiţie internaţionale. În anul 2007 TIFF a avut o ediţie duplex, desfăşurată la Cluj-Napoca şi Sibiu, în cadrul evenimentelor cuprinse în programul Sibiu – Capitală Culturală Europeană. Reuşita evenimentului a condus către continuarea acestuia an de an. Spectatorii vor mai avea bucuria de a asista la proiecţii în aer liber, concerte speciale, happening-uri şi întâlniri cu personalităţi marcante ale cinematografiei româneşti şi internaţionale.

Sibiu Cycling Tour

Sibiu

​     Prima ediție a Turului Ciclist al Sibiului a avut loc în iulie 2011, ca o parte a Uniunii Cicliste Internaționale.Cursa este susținută de consiliului local, dar și de cel regional. Organizată în Sibiu, dar și înafară, cursa se desfașoara pe durata a patru zile: pe străzile orașului, dar și pe Transfăgărășan - Bâlea Lac,
respectiv stațiunea montană Păltiniș.
 

Sibiu Rally Challenge

Sibiu

       Sibiu Rally Challenge este un eveniment unic în Europa care va aduna piloți de top din competițiile naționale și internaționale. Acest eveniment care are un format unic se va desfășura pe durata a trei zile. Vineri sunt programate o paradă a mașinilor pe străzile din centrul orașului și o probă specială de noapte în stațiunea Păltiniș. Sâmbătă este ziua cea mai importanta cu două probe speciale pe Transfăgărășan, aceasta fiind prima competiție auto organizată pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume. Duminică, cei mai buni piloți se vor întrece într-o competiție cu acelaşi format ca și celebra cursă a campionilor, pe terenul de rally cross din Cartierul Ștrand.
 

Astra Film Festival

Sibiu

       Primul festival internațional de film din România, Astra Film Festival (AFF), se desfășoară în luna octombrie la Sibiu și este o sărbătoare a filmului documentar contemporan.Cele mai recente și remarcabile producții internaționale, premierele documentare românești și cele din spațiul Est-European își dau întâlnire la
 AFF Sibiu!

Târgul de Craciun

    Târgul de Crăciun din Sibiu a devenit un spaţiu familiar al iernilor oraşului. Pe lângă produsele de sezon şi specialităţile culinare oferite publicului, evenimentele culturale organizate pe parcursul manifestării vin să întregească atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă şi să angajeze vizitatorul Târgului de Crăciun din Sibiu într-o experienţă simplă şi directă.

17 rezultate