"Rusu Palace" este salonul care vă oferă o gamă foarte diversă de servicii: remodelare corporală; coafor; manichiură/pedichiură; cosmetică
Suntem specializaţi în tratarea şi combaterea aspectelor inestetice ale corpului prin proceduri non-invazive şi relaxante: tratamente anticelulitice, tratamente de slăbire rapidă,detoxifiere, drenaj limfatic, împachetări anticelulitice.
Pentru toate aceste tratamente dispunem de o gamă largă de aparate de ultima generaţie şi produse profesionale, atent selectate.
Rusu Palace Beauty Center se adresează ambelor sexe. Soluţiile propuse de centrul nostru vor fi mereu adaptate fiecărei persoane, cât şi cazului prezentat de aceasta. Organismul are menirea de a auto-corecta, dar mediul nostru dur blochează de multe ori capacitatea noastră înnăscută de a ne vindeca. De la stres, toxine chimice, la lipsa de somn, recalibrarea este un fapt necesar de viaţă. De aceea ne învăţăm clienţii noştri să îşi recâştige echilibrul lor natural prin intermediul nostru şi o multitudine de tratamente de relaxare.