BrașovCentre de înfrumusețare

Locație
Tip servicii îngrijire corporală
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
50 rezultate

Studio 109 Hair Design & Spa

Brașov

Situat într-o zona privilegiată a oraşului Braşov, centrul nostru reuneşte armonios două concepte referitoare la frumuseţe, ambele oferind cele mai exclusiviste tratamente şi cea mai performanţă aparatură : STUDIO 109 – Hair design & spa– Centru de Beauty şi Spa Sudio 109 Medical Aestethic – Clinică de Estetică Facială şi Corporală Ambientul minimalist, imaculat, relaxarea, intimitatea şi liniştea sunt elemente esenţiale ale conceptului nostru spa. Va invităm să va dedicaţi o zi de relaxare totală frumuseţii sufletului şi trupului dumneavoastră. 

Lady-D II

Brașov


Coafură, hair styling, cosmetică, coafură, hair styling, frizerie bărbați, manichiură, pedichiură, masaj, solar, întreținere corporală, unghii tehnice.

Frizeria Prichindel

Brașov


Încă din 1994, copii au început să-şi aducă părinţii şi bunicii la salonul nostru, care dintr-o frizerie pentru copii la început, s-a transformat vrând nevrând în salonul care are grijă de imaginea întregii familii. Am reuşit pentru că am fost uniţi, am lucrat în echipa şi combinând aceste ingrediente cu experienţă acumulată în mulţi ani de lucru cu copii, ne-a ajutat să rezistăm, să ne dezvoltăm şi să devenim unici în zona Braşovului.
20 de ani de tradiţie şi experienţă.

Deea

Brașov

Deea Salon s-a născut din pasiunea şi dăruirea pentru estetică. 
Conceptul salonului susţine ideea unei experienţe speciale oferite, prin atmosfera intimă şi primitoare, serviciile de foarte bună calitate şi personalul pregătit şi amabil. 

Revolution Cut Studio

Brașov

Vrei să arăţi bine, să te simţi atrăgătoare?
Atunci vino cu încredere la Revolution Cut şi personalul nostru bine pregătit, amabil şi primitor te va ajută să-ţi realizezi acest vis.
Cele mai exigente pretenţii vă vor fi îndeplinite.

Fendissima

Brașov

Masajul capilar, ritualurile şi creativitatea tehnicienilor noştri v[ vor demonstra că vizita la Fendissima Studio&Spa este o adevărată ceremonie a transformării dumneavoastră.
Produsele de o calitate superioară sunt menite să v[ ajute în prevenirea şi tratarea problemelor pe care scalpul şi firul de păr le poate întâmpina.

Salon Bolero

Reuşim să creem o clipă de plăcere într-un loc prietenos, cald cu o atmosferă relaxantă alături de o echipa de profesionişti, gata să ofere sfaturi competenţe şi cele mai noi tendinţe în materie de înfrumuseţare.

Estetiq

Brașov

Noi credem că frumusețea perfectă este diferită pentru fiecare femeie și că atingerea acesteia nu trebuie să fie o luptă de zi cu zi.
Indiferent dacă alegeți să vizitați salonul nostru,  sau doar cereți un sfat unuia dintre tehnicenii salonului, vă garantăm aceleași standarde de îngrijire și excelență pentru serviciile de tunsoare, culoare și îngrijirea părului dar și cele de manichiura, pedichiura, masaj și cosmetică.

Paris Esthetique 5

Brașov

Performanță, calitate, ambianță.
Coafor, cosmetică, criolipoliză, micropigmentare sprâncene, rejuvenare facială, make up.

Salon Mrs. & Ms. Smith

Brașov


Mrs & Ms Smith a apărut din dorința de a te răsfăța și de a te ajuta să fii în permanență frumoasă, pe tine, femeia activă, preocupată în egală măsură de viața de familie și de cea socială, dar și de modul în care arăți.
 

50 rezultate