BrașovCentre de înfrumusețare

Locație
Tip servicii îngrijire corporală
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
50 rezultate

Salon Coquette

Brașov

Sănătatea este cel mai important pas către frumusețe!
Felul în care vă ingrijiți se reflectă în toate aspectele vieții dumneavoastră.
Noi suntem aici, înarmati cu tot ce aveți nevoie pentru a avea grija de dumneavoastră astfel încât să vă facem zilele mai plăcute!
Nu vrem să ne limitam la a fi doar un centru de înfrumusețare... vrem sa fim un centru de sănătate pentru părul, pielea și unghiile dumneavoastră.

Centrul Therapia

Brașov

CentrulTherapia se află în slujba frumuseții dumneavoastră luându-vă din aglomerația Brașovului și introducându-vă într-un regat unde domnesc liniștea, frumusețea, confortul și tot ceea ce vă putem oferi în materie de inovații în domeniul frumuseții. Vă va invalui atmosfera noastră cu muzica în surdină, lumina difuză, angajați gata saă vină în ajutorul nevoilor dumneavoastră.

Brașov Beauty Lounge

Brașov

Brașov Beauty Lounge este un concept nou în România și unic în Brașov - se bazează pe necesitățile clientului zilei de astăzi care are nevoie de servicii de calitate, avantajoase și rapide.
 

Ava Studio

Brașov

Ava studio vă propune tratamente de întinerire, eliminare definitivă a părului nedorit și de criolipoliză – slăbire localizată prin înghețarea celulelor adipoase din zona tratată.
Vă oferă servicii de calitate impecabilă, utilizând noile tehnologii din domeniu: E-Light (IPL+RF) și criolipoliză, fotorejuvenare. 

BodyLine Beauty Clinique

Brașov

BodyLine vă oferă aparatură și tehnici aplicate în exclusivitate în România cu programe personalizate și o monitorizare continuă a rezultatelor.

Andre Stil

Brașov

Salonul oferă diverse servicii: coafură, manichiură, pedichiură, cosmetică.

Rusu Palace Beauty Center

Brașov

Noi vă introducem într-un loc de seninătate şi linişte, un loc în care simţurile dumneavoastră sunt revigorate, mintea este relaxată şi corpul vă este ridicat la o stare de beatitudine.
Răsfăţaţi-vă şi treziţi-vă într-o grădină în care tratamentele noastre vă vor calma corpul, mintea şi sufletul. Pielea va fi lăsată strălucitoare, muşchii se vor relaxa, tensiunile se vor ridica departe şi energia internă va fi revigorată.
 

Diva

Brașov

Indiferent dacă alegeți să vizitați salonul nostru sau doar cereți un sfat unuia dintre tehnicenii salonului, vă garantăm aceleași standarde de îngrijire și excelență pentru serviciile de tunsoare, culoare și îngrijirea părului dar și cele de manichiură, pedichiură, masaj și cosmetică.
Cum industria înfrumuseţării evoluează şi se transformă cu o rapiditate uimitoare, facem totul să fim la curent cu aceste noutăţi de care să puteţi beneficia dumneavoastră.

Salon Beauty Cult II

Brașov

Fiecare drum la salonul de înfrumuseţare este însoţit de vise şi aspiraţii, dar şi de teamă eşecului. De câte ori n-aţi regretat alegerea făcută atât în privinţa stilistului cât şi a mărcii de produse folosite? La Beauty Cult, fiecare pas este atent calculat de către echipa noastră de specialişti – fie că este vorba de tunsoare, machiaj, stil sau culoare.

Salon Beauty Cult

Brașov

Beauty Cult îşi propune a face fiecare experienţă în universul saloanelor sale, o călătorie personală unică, de la momentul în care păşiţi în locaţiile sale, simţindu-va total transformaţi, până în momentul în care va reîntoarceţi în lumea de afară. 
 

50 rezultate