BrașovCentre de înfrumusețare

Locație
Tip servicii îngrijire corporală
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
50 rezultate

La Barberia

Brașov

În locația noastră singura noastră preocupare este ca domnii care ne calcă pragul să primească cele mai bune servicii de tuns, bărbierit tradițional cu prosoape calde și masaj, manichiură și pedichiură.

Clinica Lara Estetic

Brașov

Clinica Lara Estetic a fost fondată la Brașov, în parteneriat cu Q Clinic Cluj-Napoca, aceasta fiind o clinică cu renume în medicina estetică, formată din medici specializați în chirurgia estetică, reparatorie și plastică, dermatologie, dermatocosmetologie și anti-aging, care vă stau la dispoziție pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate.

Salon Afrodite

Brașov

Salonul de înfrumuseţare corporală şi cosmetică Celebrity Salon reușește să creeze o atmosferă destinsă, o ambianță familiară într-un spaţiu intim şi cochet, amenajat corespunzător pentru ca tu să beneficiezi de un tratament special.

Ady Studio

Brașov

Salonul exclusivist, dedicat în totalitate imaginii clientului. De aproape 9 ani vindem imagine: hairstyle, coafor – coafură. Primul impact contează, iar noi vindem ceea ce este cel mai important în zilele noastre: imaginea. Nu-ți fie teamă să mergi acolo unde nu ai mai fost niciodată și nici să faci ceea ce nu ai mai făcut niciodată. Ambele sunt necesare pentru a avea ceea ce nu ai mai avut și pentru a deveni așa cum nu ai mai fost.
Servicii: hairstyling-coafor, cosmetică, make-up, head spa, nails.

 

aBeauty Clinique

Brașov

Oferim în clinicile aBeauty din București, Brașov, Constanța și Galați o gamă variată de tratamente faciale și corporale.
Față:mărire buze, tratamente riduri, cosmetică facială, microdermabraziune, produse cosmetice, tratare cearcăne, fotoregenerare, întinerire.
Corp: slăbire & remodelare, tratamente celulită, epilare definitivă, criolipoliză, lipoliză chimică, tratare vergeturi, tratamente capilare, tratamente transpirație.

Alegria Hair Concept

Brașov

Alegria Hair Concept pune la dispozișie următoarele servicii:
    Cosmetică - tratamente faciale de ultimă generație, atât pentru femei cât și pentru bărbați, epilat cu ceară de unică folosință.
    Manichiură - Pedichiură

Ema Stil

Brașov

Servicii oferite: manichiură, pedichiură, coafat, vopsit, tuns păr, coafare mirese, coafare ocazii, tratamente păr.

Salon Adeline Style

Brașov


Servicii: coafură, cosmetică, manichiură, tratamente pentru păr, pedichiura, fotografii salon, masaj de relaxare, anticelulitic, tratamente faciale, pensare, extensii de păr, Tigi Hair Styling, tratament parafină, epilare cu ceară, reflexoterapie, kinetoterapie, masaj pietre vulcanice, SPA, masaj de drenaj limfatic, extensii de gene, vopsit gene, vopsit sprâncene, permanent gene.

Italian Style

Brașov

Salonul Italian Style vă oferă, într-un ambient elegant, cele mai bune servicii de coafor, cosmetică, manichiură și pedichiură.
Pentru a menține și a îmbunătăți textura părului dumneavoastră, personalul nostru folosește numai produse profesionale importate din Italia.

Frizeria Chițibuș

Brașov

Când a venit timpul primei tunsori și nu am gasit nimic ce să ne placă, am facut ceva în acest sens: un proiect unic în orașul nostru, o frizerie specială pentru copii - frizeria pentru copii Chițibuș. De acum, tunsul copiilor dumneavoastră nu mai este o problemă. La Chițibuș, un simplu tuns poate deveni o experiență de neuitat. De asemenea, vei gasi un salon amenajat la standarde deosebit de ridicate, cu loc de joacă pentru copii, televizoare LCD la fiecare post de lucru, totul pentru o experiență deosebită a copilului tău. 

50 rezultate