BrașovCentre de înfrumusețare

Locație
Tip servicii îngrijire corporală
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
50 rezultate

Mera

Brașov

Experiența profesională, atitudinea pozitivă și calitatea serviciilor sunt cartea noastră de vizită.

Atasagon Detox & Wellbeing Center

Brașov

Oricând poți face o schimbare. Este responsabilitatea ta să ai grijă de tine. Trăiește plin de recunoștință. Descoperă beneficiile unei experiențe detox. Bucură-te de toate schimbările pozitive pe care le implementezi. Alege o nutriție echilibrată. Meditează în fiecare zi. Hidratează-te. Fă sport. Bucură-te de un somn de calitate. Respiră. Zâmbește.

Ludmila Bordianu Beauty Academy

Brașov

Ludmila Bordianu Make up Studio este o pagină dedicată tuturor doamnelor și domnișoarelor care iubesc frumusețea și îngrijesc de ea. Celor care le place să arate bine oriunde, pentru că serviciile prestate sunt de cea mai înaltă calitate și exclusiviste. 

Classe

Brașov

Profesioniștii salonului nostru vă așteaptă pentru servicii de tuns, vopsit, coafat simplu, coafat de ocazie, barbering, manichiură-pedichiură clasică, cu oja semipermanentă și cosmetică.

Exclussive ART & CAFE

Brașov

Acoperim aproximativ toate serviciile unui centru beauty cu personal calificat și specializat, verificat periodic din punct de vedere medical, cu o vastă experiență chiar și internațională. Aici găsiți servicii de coafură, manichiură , pedichiură, masaj, cosmetică, machiaj profesional. Ca servicii complementare avem un mini-bar de unde se pot servi băuturi calde și răcoritoare pe timpul verii.

Salon Black & White

Brașov

Salon Black&White s-a născut din dorința de o oferi clientelor sale servicii premium în materie de beauty. Fie că vorbim de coafură, make-up, ori manichiură, specialiștii noștri utilizează doar produse de o calitate superioară, furnizate direct de la branduri consacrate în domeniu. Având un salon elegant, o echipă bine pregatită, dar și produse de top, îți putem oferi grija de care ai nevoie. 

Beauty Concept Studio

Brașov


Am creat Beauty Concept Studio din pasiune pentru frumusețe. Am încercat să îmbinăm culoarea cu stilul și am reușit să dăm viață unui studio cu o atmosferă aparte, calmă, liniștită, chic, un spațiu dedicat în totalitate frumuseții tale. Dacă doriți să arătați întotdeauna perfect, stiliștii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi tunsori moderne și cele mai stilate coafuri, folosind produse profesionale Alfaparf și Nashi.

Salon Mademoiselle

Brașov

Conceptul salonului  Mademoiselle susține ideea unei experiențe speciale oferite clientelor, prin atmosfera intimă și primitoare, a serviciilor de foarte bună calitate, a personalului pregătit și amabil precum și produse profesionale, toate pentru a fi în măsură să satisfacem și cele mai exigente gusturi!

Diva Vision

Brașov

Personalul salonului Diva Vision vă așteaptă într-un anturaj deconectant, prietenos, unde profesionalismul este parte integrantă din echipă. Înzestrate cu un simț estetic deosebit și îndemânare pe masură, bune cunoscătoare ale practicilor aferente postului, dedicate meseriei și dumneavoastră, în primul rând, divele salonului de înfrumusețare vă asteaptă cu drag.

Miruna Estetic

Brașov

Salonul Miruna Estetic, vă așteaptă în Brașov, cu un ambient plăcut, relaxant, dar mai ales cu o echipă de tehnicieni de top. Echipa noastră face parte din elita profesioniștilor din domeniile în care activează, iar acest lucru este certificat de calitatea serviciilor pe care ei le oferă.

50 rezultate