BrașovCentre de înfrumusețare

Locație
Tip servicii îngrijire corporală
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
50 rezultate

Biootika

Brașov

Clinica estetica Biootika are o abordare holistică asupra frumuseții și sănătății tale. Experimentează starea de bine! Ești pe mâini bune.

Gossip Beauty Industry

Brașov

Va asteptam sa beneficiati de o gama variata de servicii: epilare definitiva cu laser dioda, epilare cu zahar, epilare cu ceara, frizerie, coafor, pedichiura, manichiura, lash&brows, proffesional Make-up.

SkinMedic Beauty Clinic

Brașov

Descoperiți centrul de estetică si înfrumusețare Skin Medic Brasov. Intrați in templul frumuseții, alegeți tratamentul ideal si eliberați-va de stres!

L'exotique Beauty Salon

Brașov

*Frizerie * Coafura Exotica * Coafura European
* Manichiură /pedichiura * Cosmetica / estetică
* Epilare cu ceara traditional sau zahar
* Makeup pro * Extensii gene *Stilizare sprancene Henna
* Shopping

Biosun Solar

Brașov

Solar Biosun Studio, este cel mai nou salon de bronzare din Brasov,  unde va asteptam pentru un bronz natural si de durata, cu aparate  verticale si orizontale performante si de ultima generatie din categoria celor mai buni producatori de pe piata: Ergoline,  cu o tehnologie absolut inovatoare avand cel mai puternic rezultat, totul intr-o ambianta placuta si moderna.

Nomasvello Coresi

Brașov

​Salonul premium de înfrumuseţare Nomasvello Braşov Coresi reprezintă brandul No+Vello, nr. 1 în lume în tratamente cosmetice cu IPL, cu peste 1200 centre deschise la nivel internaţional!

Botox Braşov

Brașov

 Estetică – tratamente anti-aging
Tratamente de umplere cu acid hialuronic
Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică (Botox)
Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic
Conturare și/sau mărirea de buze
Produse: Vistabel și gama Juvaderm

Art Center

Brașov

Salonul Art Center By Andreea N nu este doar un centru al frumuseţii. Este un loc unde te vei simţi ca acasă. Oferim servicii complete de înfrumuseţare: coafor, tratamente pentru păr şi scalp, tratamente faciale, mezoterapie, şedinţe de ultrasunet facial, epilat cu ceară caldă de unică folosinţă, stilizare sprâncene, gene fir cu fir 2D şi 3D, tratamente cu parafină, masaj facial, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, make-up, tatuat sprâncene, manichiură şi pedichiură cu gel precum şi un aparat de bronzat din cea mai nouă generaţie Luxura V8 cu Collagen.

Damian Mădălina - Make-up artist

Brașov

 Machiaj profesional cu produse de calitate ce oferă rezistenţă machiajului pe toată durata zilei! Machiaj cu produse profesionale: MAC,Sephora,Make-up for ever şi alte branduri.

Apollo Beauty Salon Coresi Mall

Brașov

Vă punem la dispoziţie cea mai variată gamă de servicii:
Coafor
Frizerie
Cosmetică facială şi corporală
Manichiură / pedichiură
Masaj / Remodelare corporală
Make-up

50 rezultate