La Frizeria Prichindel totul se bazează pe psihologia copilului. Scopul decorării salonului cu jucării şi de animare prin culoare a admosferei, este acela de a-i distrage copilului atenţia de la ceea ce va urmă şi de a-i alungă din teamă , de a transformă locul într-un punct de atracţie pentru micuţ. 
La intrare, copiii aşteaptă să le vină rândul la tuns într-un loc de joacă special amenajat pentru ei, unde socializează cu ceilalţi copii.Felul în care îi cucerim este unul specific jocului: le spunem poezii, le cântăm, comunicăm pe aceeaşi limba cu ei. Pentru unii copii tunsul poate fi înspăimântător, în consecinţă frizeria un mediu ostil. Acesta este sentimentul pe care am încercat să-l eliminăm din mentalul copiilor. 
Aşa am ajuns să fim mai mult de cât o frizerie, suntem colaboratori la realizarea a diverselor emisiuni TV pentru copii - salonul nostru chiar a fost ales că potrivit pentru filmarea acestora - participăm la târguri şi expoziţii.Toate acestea exprimă viziunea pe care noi o avem cu privire la imaginea noastră, şi deasemenea atestă şi faptul că grijă cu care înţelegem să ne tratăm prichindeii şi pe părinţii acestora este cel mai important detaliu pe care îl urmărim în fiecare zi.