La clinica de estetică corporală și facială din Brașov oferim mai multe tipuri de tratamente de înfrumusețare. Astfel, dacă ești în căutarea unui medic bun care să facă injectări cu acid hialuronic pentru mărire buze în Brașov sau doar contur de buze, la noi vei găsi cei mai buni medici din Brașov.
De asemnea, oferim cele mai noi tratamente cosmetice din Brașov. Este momentul să încerci un tratament facial Intraceuticals în Brașov la clinica aBeauty.
Deși există multe soluții de epilare definitivă în Brașov, la clinica aBeauty folosim cel mai nou aparat de epilare definitivă SPL din lume, Yperion Or-Light. Căutarea ta pentru epilare definitivă în Brașov s-a terminat aici deoarece la aBeauty avem cea mai buna epilare definitivă și fotoregenerare din Brașov.
Dacă celulita reprezintă o problemă pentru tine și ai încercat tot felul de remedii împotriva celulitei în Brașov, la clinica aBeauty vei găsi cele mai eficiente tratamente celulita din Brașov. Cele mai noi aparate fac posibilă atât tratarea celulitei cât și remodelarea corporală sau slăbirea localizată.
Dacă ești în căutarea unei clinici de slăbire în Brașov, la aBeauty clinique te întâmpinăm cu tratamente corporale eficiente efectuate cu cele mai bune aparate de slăbire din Brașov, respectiv VelaSmooth Pro și CoolTech, aparatul cu care se realizează cea mai eficientă procedură de criolipoliză din Brașov.