BrașovArene și parcuri

Locație
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
29 rezultate

Garden Club

Brașov

Vă așteptăm să ne vizitați la piscina exterioară a hotelului Garden Club Brașov.
Piscina este amplasată în curtea interioară, într-o frumoasă zonă verde cu o gradină de trandafiri.

Aqua Blue

Săcele

Piscina Aqua Blue, piscina familie tale, este situată la intrarea în Săcele. Vă oferă în cele mai bune condiții urmatoarele servicii: piscină, saună, fitness. Activitatea noastră principală constă în cursuri de înot pentru copii și cursuri de înot pentru adulți. Toate acestea la cel mai înalt nivel preofesional și în cele mai bune condiții.

Ștrandul Viromet

Victoria

O opțiune de vară, pentru cei care nu au ajuns la mare, o poate reprezenta Ștrandul Viromet, din Victoria. Ștrandul aparține și este administrat de combinatul chimic SC. Viromet SA, cel care îi furnizează si agentul termic necesar încălzirii apei.

Ștrand Codlea

Codlea

Ştrandul Codlei a fost amenajat de Zeidner Verschönerungsverein în anul 1904. Bazinul este alimentat de un izvor al Goldbach-ului, a cărui apă are o temperatură constantă de 18 ˚C. În 1905 este amenajat hanul din pădure. Între 1932-1936 sub conducerea lui Thomas Dück şi datorita intervenţiei voluntare a tineretului, a corului bărbătesc a"Nachbarschaften" şi a colectivelor diferitelor întreprinderi este lărgit bazinul la 50 m lungime.

Aventura Parc Drăguș

Drăguș

Puși pe joacă, pe distracție, pe bună dispoziție, vă așteptăm în parcul nostru, ca să ne distrăm împreună și să lăsăm în urmă, absolut orice urmă de griji cotidiene. Natură, distracție și relaxare!
 Echipa noastră își motivează activitatea prin ambiție, grijă față de clienții noștri și oferta de momente unice și pline de distracție, pentru toată lumea.
 Pregătiți și profesioniști, oamenii care fac parte din familia Aventura Parc Drăguș sunt la dispozitia dumneavoastră în orice privește activitatea parcului, dar și referitor la siguranță.

Dino Parc

Râșnov

Amenajat în pădure de-a lungul drumului ce duce către cetatea Râșnovului, Dino Parc conţine 46 de dinozauri în mărime naturală confecţionaţi din fibră de sticlă şi aşezaţi în ordine cronologică. Pitiţi printre copaci, te vor surprinde pe măsură ce înaintezi pe traseu scoţând sunete specifice. 

Centrul de Echitație "163 Plopi"

Prejmer

În centrul de echitație "163 de plopi" se organizează concursuri naționale și internaționale de călărie dar poate fi folosit și ca teren de agrement pentru cei pasionați de acest sport.
Bine de știut: este singurul teren de echitație acoperit din țară.

Centrul de echitație Spiritul Cailor

Poiana Brașov

Centrul de echitație ” Spiritul Cailor “- Poiana Brașov este un centru nou și diferit , un loc în care veți învăța să interacționați , să întelegeți și să învățați să iubiți natura alături de cei 10 cai cu boturi catifelate care vă așteaptă să le dați morcovi și să vă poarte în excursii prin păduri, pe dealuri și pe câmpuri verzi pline de flori.

Parcul Gheorghe Dima

Parcul Gheorghe Dima este amplasat în apropierea Colegiului Național Andrei Șaguna. Parcul poartă numele celui care a fost director al Conservatorului din Cluj. Aici se găsește bustul lui Ciprian Porumbescu realizat de Vladimir Predescu. Dotări pe care parcul le are – spațiu de joacă pentru copii (balansoar, leagăne, tobogan), bănci, sursă de apă potabilă.

29 rezultate