Pentru ca efectul de relaxare să fie maxim, venim în sprijinul d-voastră cu o instalație de hidromasaj stând așezați pe o băncuță în mijlocul piscinei răsfățându-vă cu un cocktail servit direct de la barul acvatic situat în centrul bazinului cu scaune în apă.
Unul din cele 2000 de sezlong-uri accesorizate cu umbrele și măsuțe, te așteaptă pentru a-ți definitiva bronzul, în timp ce autovehiculul stă parcat pe unul dintre cele 500 de locuri ale parcării păzite pe toată durata programului.
Bazinul Complexului de Agrement Laguna Albastră este compus din 4 piscine încălzite care împreună au forma unei inimi. Temperatura apei este de 25 *C iar adâncimea bazinelor variază între 20 și 180 de cm.
Pentru o relaxare totală, bazinul este dotat cu scaune de hidromasaj în incinta barului acvatic, astfel încât dumneavoastră veți putea savura o băutură răcoritoare în arșița verii, în mijlocul bazinului bucurându-vă de o sesiune de masaj acvatic de excepție.
În interiorul bazinului veți găsi o ciupercă din mijlocul căreia se formează jeturi de apă combinate cu aer pentru dușuri cervicale, pentru masarea gâtului, umerilor și al spatelui. Răsfățare și relaxare cum nimeni nu ar putea să o facă.
Pentru un bronz de excepție dar și pentru a vă putea relaxa, pe marginea bazinului se găsesc 2000 de sezlonguri, dintre care unele dotate și cu umbrele. Iubitorii de verdeață au posibilitatea să facă plaje pe iarbă la doar câțiva metrii de bazin.
Avem grijă de igiena dumneavoastră, Complexul de agrement Laguna Albastră dispunând de mai multe grupuri sanitare, 16 dușuri și vestiare cu boxe în jurul bazinului.
Barul acvatic din centrul piscinei combină răcoarea apei din bazin, cu cocktail-uri savuroase și cele mai frumoase femei care defilează în jur.
Fie că savurați o băutură la soare sub umbreluță, la una din mesele din interiorul barului, sau că stați pe unul din scaunele situate sub apa din bazin, senzația este una unică și relaxantă, cum rar aveți șansa să întâlniți.

Program
luni - duminică    09.00 – 21.00